2777
2789

عکس شوهرتو بزار ببینم

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

نه گلم من اون نیستم منم شبیه اونم باز شوهر اون خوب بود میخواستش پول دکترش میداد برا من هیچییی باید ب ...

میشه بگی چرا ساییدگی زانو داری؟پله زیاد بالا پایین کردی؟

راستی قدو وزنتو میگی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم این آخریا ازم ایراد می‌گرفتآخرش اومد گفت عاشق شدم می‌خوام ازدواج کنم برو درخواست طلاق بدهفق ...

الهی همشون بمیرن البته اگه بهت بر میخوره دور از جون شوهر تو 🥲

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
شوهر منم این آخریا ازم ایراد می‌گرفتآخرش اومد گفت عاشق شدم می‌خوام ازدواج کنم برو درخواست طلاق بدهفق ...

یعنی شما رفتی درخواست دادی؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

استارترماقبلا باهم حرف زدیم توکاربری هیچ وقت نشد،،،،

گفتم جداشو خودتو نجات بده توپسش بزن 

قیافتوالان دیدم ،،   با این قیافه موندی این شوهره گوزوت برات چوصی بیادبگه نمیخامت

چنان طلاق بگیرشوهرخوب هست چون خودت خوبی که انقد سازش دارو واینکه زیبایی زیبای خدادادی

فقط عمل بینی لازم داری انجام بده بعدطلاق اومدگفت گوخوردم بگو بیشترش کن

بچهابی ادب نیستما عصبیم

این کاربر ماه هاست توبرزخ جدابشه نشه ،  باشوهر سرکوفت زن وروانی

اه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

کاش من شبیه تو بودم، حالا من چهرم معمولیه شوهرم نگاهه ژنای قشنگ میکنه خیلی دلم میشکنه دیروز مشاوره بودم میگفت تو قشنگی حیف عمر و جونیت اعتماد بنفس داشته باش برای خودت ارزش قائل بشو اینجوری این انرژی مثبت باعث میشه روز به روز اتفاقای بهتر برات بی افته

🤭

عکس تحفه رو بزار

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

نه گلم من اون نیستم منم شبیه اونم باز شوهر اون خوب بود میخواستش پول دکترش میداد برا من هیچییی باید ب ...

خدا لعنتش کنه یبار زلزله زد همه ریختن بیرون تو نمیتونستی اونموقع اسمت راپونزل بود ،اونقد دلم شکست برات ،شاید باورت نشه ولی من هر چند وقتی یبار اکانتتو چک میکردم ببینم خوب شدی یانه همین چن روز پیشم داشتم دنبالت میگشتم💔💔توخیلی قشنگی بخدا کاش بختتم قشنگ بود عزیزم

استارترماقبلا باهم حرف زدیم توکاربری هیچ وقت نشد،،،،گفتم جداشو خودتو نجات بده توپسش بزن قیافتوالان د ...

بخدا من شبیه این بودم فقط این چشمارو داشتم داغ به دل هرچی مرده میزاشتم عین اروپایی ها زندگی میکردم به خودم میذرسیدم اعتماد بنفس بالا میبردم