2777
2789
با مادرش رفتم بیرون بارها پیش مادرش ازم خواستگاری کردن کلی تعریف ازم هر بار پیش مادرش اینا بهش گفتم ...

خواهر طرف مشکلش اصلا زیبایی نیست هول و تنوع طلبه حالا تو انجلینا جولی باش فرقی نداره

اره گلم مرسی بابت صحبت هات مثلا میبینم یه کاربری شوهرش خیلی دوسش داره عکسش میخوام ببینم پیش خودم میگ ...

سلام یک لحظه عکستومیزاری؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر تو که به اخر خط رسیدی (طلاق)

بالاتر از سیاهیم که رنگی نیست این مدت چنان با اعتماد به نفس باهاس حرف بزن چنان بی محلش کن چنان از خودت تعریف کن 

دهنشو ببینده اونوقت ببین چطور بچسبه به زندگیش 

مردا زن ساده دوست ندارن 

اینو داداشم همیشه بهم نصیحت میکنه

درد شوهرت اینکه تنوع طلبه ذاتش خرابه نمیخوادت الکی بهانه میاره

به نطر من نیس دنبال حوریه اگه کامل بودم براش باهامومیموند پر توقع

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بیکاری عمرتو پا این روانی هدر بدی این دیگه چه مدله یه خوشگل بیرون ببینه اخلاقش عوض میشه بزن در کونش ردش کن اه 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
به نطر من نیس دنبال حوریه اگه کامل بودم براش باهامومیموند پر توقع

اسی عکس تو بزار حس میکنم خوشگلی

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

شوهرت خودشیفته است و زندگی با این افراد همش فرسایشیه

اکه با مشکل دوقطبی هم همراه بشه که یه روز خوب و آرومه یه روز سرسنگین و قهر و طلبکار و همیشه تو مقصر هر اتفاقی حرف خودشونو به کرسی می نشونن وگرنه باید با جنگی مواجه بشی و ...

مرنج و مرنجان♡
اسی عکس تو بزار حس میکنم خوشگلی

خوشگلترین کاربر سایت بدون اغراق ایشون بود بدون فیل تر و عمل و ارایش

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

دختر توهنوز جدانشدی؟من ازدواج کردم باردارشدم الانم دارم پیرمیشم توهنوز جدانشدی

دوسال پیش ویساشو گذاشتی داشتی باگریه التماس میکردی بهش و سگ محلت کرد ،اونقد بی احترامی بت کرده هنوزممم جدانشدی 

میگره بهم گفته میرم بیرون دخترا بیرون نیبینم میام تو خونه ترو باهات حال نمیکنم

چقدر چشم ناپاک... آخ اگر شوهرت شوهر من بود یعنی چنان حالی ازش جا میاوردم به گه خوردن بیفته ببخشید ولی خیلی بی عرضه ای... یذره سلیطه باش جیغ بزن داد بزن هوار بزن اصلا خودتو بزن دیوونه بازی در بیار تا لال بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔