2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف زدن باهاش فایده آیی ندارع بارها پر بازدید شده کاربرا گفتن ولی دوست داره خودشو تحقیر کنه

نگ حرف نزنن من دیگه اگه فایده نداشت دو سال پیش با پا خودم نمیرفتم تاپیک زدم انثدر گفتن تصمیم گرفتم رفتم باز شوهر الدنگم بهم گفت برگردیم بهم دوست دارم ننم خوب  تا الان با التماس نموندم که هر وقت خواسته موندم نخواسته رفتم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
حرف زدن باهاش فایده آیی ندارع بارها پر بازدید شده کاربرا گفتن ولی دوست داره خودشو تحقیر کنه

اینجا تاپیک زدم عین ترتپی برام میمونه اصلا حالم عوص میشه بخدا یه روانشانس قبول کرد همینجور کمکم کنه اون مثل نب نی سایت روم اثر نداشت اصلا 

نه عزیزم من به اندازه تو خوشگل نیستم شوهر منم ی بار خیانت کرده من از شوهرم ۱۳ سال کوچیک ترم

بعدش تکرار کرده ؟ پشیمون شد الان خوب شده