2777
2789
نگ حرف نزنن من دیگه اگه فایده نداشت دو سال پیش با پا خودم نمیرفتم تاپیک زدم انثدر گفتن تصمیم گرفتم ر ...

منم خیلی نصیحتت کردم راس میگه .حرفای بدی نزد گفت کتاب و پاکدست ولی جای الگو برداری جبهه میگیری یعنی التماس و زیر پا افتادن همسرت برات راحت تره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه عزیزم من به اندازه تو خوشگل نیستم شوهر منم ی بار خیانت کرده من از شوهرم ۱۳ سال کوچیک ترم

برا منم پارسال خیانت کرد بعد پشبمون شد گفت برگرد بهم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدوووونم پدر و مادرتون شماها رو چجور بار میارن که نه یک ذره عزت نفس دارید، نه یک ذره عقل دارید که مهریه رو ندی به باد و نه یک ذره شعور دارید که تو سن ۱۷ سالگی واسه خودتون شوهر پیدا نکنید 

پس اون پدر و مادرت چکار کردن کل عمرشونو؟؟؟؟؟؟

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

چرا طلاق نمیگیری واقعا این اقا روحت رو مریض کرده

نمیدونی گاهی نی نی سایتی ها میگن چرا پر علط مینویسی نمیدونن بخدا من  تایپ میکنم نمیخونم چی نوشتم فقط چشم رو کیبورده برمیگردم میبینم چی نوشتم اما انقدر با استرس تایپ میکنم اینا فوری قبل ویرایش ارسال میزنم ... انقدررر که همیشه خدا پر استرسم لبریز استرسم یادم نمیاد کی من اروم بودم بخداااااا که یادم نمیاد 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک