2777
2789

چندسال پیش عاشق یه پسره بودم البته هیز و کثیف بود من دیر فهمیدم خیلی دیر...فهمیدم با یکی دیگست و پنهون میکنه

از اونورم بجز من با دخترای دیگه هم بود و کلی ماجرااااا

بعد کلی آسیب روحی باهاش کات کردم دخترای بعد منم باهاش کات میکردن چون مچشو مرتب میگرفتن

من یه دخترخاله داشتم ازم کوچیکتر بود انقد غم داشتم مینشستم تعریف میکردم ک طرف چطور بهم آسیب زد و رفت

حتی پیج و عکساشو بهش نشون میدادم و غصه میخوردم...

چندماه بعد فهمیدم همون دختر رفته باهاش ریخته رو هم

همون دخترخالم ک سنگ صبورم دونستمش و بهش اعتماد کردم و خاله هامم ک میدونستن بهش گفتن زشته کارت و میگفت ب کسی چه ربطی داره اونا کات کردن باهم 

بعد ک دید اوضاع خیته ب دروغ گفت کات کردیم من فقط باهاش چت داشتم و ازش خوشم نمیاد و ماسمالی...

الان بعد یکسال از اون ماجرا رفتم چک کردم چندروز پیش دیدم همو آنفالوو کردن خوشم اومد .الان باز ی نگاه انداختم دیدم نهههه بازم همو فالوو کردن و مث کسی ک دعوا کرده بوده آنفالوو کرده باشه بودن و من اشتباه کردم...

دنیا رو سرم خرابه فقط ب این دلیل ک دخترخاله خوووودم باهام کرده و خیلیم چس کلاس پیش اون پسره گذاشتم الان شاید همه چیزمو لو داده ب پسره نمیدونم واقعا چکارکنم

فقط خداروشکر کن که از شر اون آدم به قول خودت کثیف خلاص شدی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره دیگه رفته و توهم نباید دیگه بهش فکرکنی برات چه فرقی میکنه چی راجع بهت فک کنه زندگیتو بچسب

در مورد خانوادم و محل زندگیم یسری کلاس پیشش گذاشتم اونارو فک کنم بهش گفته دختره😑😑😑

... ون لق جفتشون😊رفتن پی لیاقتشون دیگه تو هم که میگی میدونی چه ادم چرت و کثیفیه پس فدای سرت 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

😐چه اهمیتی داره اینطوری که به نفعته یه کثافت گیر یه کثافت دیگه میوفتن درو تخته با هم جور میشن دختر خالت هم ضربه میخوره 

یه طوری میگی خیانت کرد انگار با شوهرت ریخته رو هم برو خدارو شکر کن فهمیدی چه آدمیه باهاش مثل غریبه رفتار میکنی چون فهمیدی میتونه در اینده زندگیتو نابود کنه و ذات خرابی داره

😐چه اهمیتی داره اینطوری که به نفعته یه کثافت گیر یه کثافت دیگه میوفتن درو تخته با هم جور میشن دختر ...

در مورد خانوادم و محل زندگیم یسری کلاس پیشش گذاشتم اونارو فک کنم بهش گفته دختره😑😑😑

بگه ولش کن !اتفاقا بیشتر میسوزه وقتی خودش خیانت کرده حداقل توهم باهاش روراست نبودی این ب اون در !!از همچین نرهایی شوهر درنمیاد خیالت جمع بچسب ب زندگی و آینده ت عزیزم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید