2777
2789
تا ۴۰ هزار با قطعیت میگم درسخونن ،یا تکنیک بلد نیستن، یا زمان بندی، یا سهمیه ندارن:))) انقدررر رقابت ...

نه عزیزم از این خبرا نیس

من سال اول ۷۶۰۰ منطقه سه ۲۷۰۰۰ کشوری شدم نگاه رو کتاب ها نکرده بودم صدتا فیلم کره ای و رمان خونده بودم اون سال هیچی درس نخونده بودم واقعا همون ۲۰۰۰۰ اول خوب میخونن بقیه سیاهی لشکر هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوایل آذر شروع کردم به چیز عجیب اینکه خیلی سریع همه چیو میفهممسال دوازدهم انگار خنگ بودم😂الان خیلی ...

خوبه تو هنوز شروع کردی منه فلک زده لاشم وا نکردم ،درصورتی ک خانوادم فک میکنن  کتاب کم مونده تموم کنم 

هم عذاب وجدان دارم هم نمیخونمم نمدونم چ مرگمه:/

همجوری پیش برو بخون  سعی کن تست زیاد بزنی تا دستت راه بیوفته

نه عزیزم از این خبرا نیسمن سال اول ۷۶۰۰ منطقه سه ۲۷۰۰۰ کشوری شدم نگاه رو کتاب ها نکرده بودم صدتا فیل ...

احتمالا شما باهوشی عزیزم

من نمونه میتونم نشونت بدم چقدر میخونه اما شده ۲۰ هزار

@کائوروکو    

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

نه عزیزم از این خبرا نیسمن سال اول ۷۶۰۰ منطقه سه ۲۷۰۰۰ کشوری شدم نگاه رو کتاب ها نکرده بودم صدتا فیل ...

شما تجربی بودی؟

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
سال چندمته عزیزم؟استرس نگیر فقط شروع کن

امسال تازه دوم😂😂

نمیدونم واقعا زورم میاد نمیدونم چرا ..

بعد چون خانوادمم حمایت ندارن کلا از کنکور بدم میاد دوس دارم برم پیام نور از اون ورم استخدامی.... ک اینا فقد میگن دکتری پرستاری دولتی تامام 😐😐😐

پوووووووووووووووووووووول و تلاش

نه پول و تلاش کافی نیست 

صد در صد هوشم نیازه 

من حداقل ۵۰ تا دانش اموز پر تلاش دیدم که یه کلی پول کلاس میدن ولی قبول نمیشن چون مغزشون نمیکشه و حرفای کتاب رو نمیفهمن

امار از کجا میاد اونوقت؟ از نظر استادا درصدا مشخصه دیگه دوست من ک ۴۰ هزار شده هم ی درصدی زده از ۵۰۰ ...

عزیزم من سال اول رتبه ی ۲۷۰۰۰ کشوری بودم میانگین ۲۳ درصد زدم 

سال دوم رتبه ی ۱۳۲۶۹ کشوری بودم میانگین ۴۳ درصد زده بودم 

تا رتبه ی ۱۰۰۰۰۰ شاید درصدی هم زده باشن ولی بالاتر درصد ها منفیه

امسال تازه دوم😂😂نمیدونم واقعا زورم میاد نمیدونم چرا ..بعد چون خانوادمم حمایت ندارن کلا از کنکور بد ...

علاقت رو پیش برو

ی نصیحتم کنم امسال سال اخرت باشه دیگه نمونیا

ب حرف هیچ کسم توجه نکن

فرهنگیان چی دوست داری؟

نه پول و تلاش کافی نیست صد در صد هوشم نیازه من حداقل ۵۰ تا دانش اموز پر تلاش دیدم که یه کلی پول کلاس ...

اره منم میشناسم که همه چی داشت و نجومی داشت

هرچی بجای خودش