2777
2789
اول اینکه از الان باید کنکوری بودن رو یاد بگیری و اشتباهای مارو تکرار نکنی اما نه با خفه شدن تو دریا ...

کلاس همشون سطح بالا کارمیکنن من فعلا واسه نهاییم میخوام

میرسم چهارشنبه پنجشنبه جمعه دو و نیم فصل یادبگیرم؟ ببین اوکیم فرمولارو قاطی میکنم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلاس همشون سطح بالا کارمیکنن من فعلا واسه نهاییم میخواممیرسم چهارشنبه پنجشنبه جمعه دو و نیم فصل یادب ...

بستگی داره اون ۲ و نیم فصل کدوما باشن

فیزیک دهم خیلی شیرین تره ب نسبت بقیه سالا 

میرسی

فیلمای الا برو ببین تشریحی طور و در حد مدرسه توضیح میده 

فرمولارو با تقلب اول سوال حل کن

کاغد بزار کنار از روش حتی چند بار بنویس بعضی سوالارو 

استرسی نخون ک سریع ی نیگا کنی و توقع داشته باشی حفظ شی

قبل خوابم فرمولارو ۵ دقیقه ی نگاه کن 

بستگی داره اون ۲ و نیم فصل کدوما باشنفیزیک دهم خیلی شیرین تره ب نسبت بقیه سالا میرسیفیلمای الا برو ب ...

تقلب منظورم تو مدرسه نیستا 

توی خونه

سخت نگیر تا حفظ نشدی

خوبه تو هنوز شروع کردی منه فلک زده لاشم وا نکردم ،درصورتی ک خانوادم فک میکنن کتاب کم مونده تموم کنم ...

عهه تو منییی

خیلی حس بدیه دلم میخواد زمین دهن باز کنه برم توش دیگه برنگردم

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

عزیزم من سال اول رتبه ی ۲۷۰۰۰ کشوری بودم میانگین ۲۳ درصد زدم سال دوم رتبه ی ۱۳۲۶۹ کشوری بودم میانگین ...

دوست من ۱۴۰ هزار بود..درصد منفی هم نداشت..درصداش در حد ۱۰-۱۵  درصد بود

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤