2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14425 بازدید | 382 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزارید تمام کمال توضیح بدم خدمتتون و لطفا اگه تونستی راهنماییم کن🙂من ترم اول دانشگاه آزاد هستم(لطفا ...

بذار کمی بگذره

بعدش اگه هنوز درگیرش بودی اونوقت باید یه کاری کنی

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

من بهت میگم عزیز به اندازه کافی و خیلی کافی چراغ سبز نشون دادی تمایل نداره ادامه نده اگه هم گوش میکن ...

گفتم که بی احترامی نکنید الان که چی منطورت چیه بعد برو تو این فازا

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
خوندی

آره خواهر ببخشیدا ناراحت نشی ولی بدجور ریدی که😂😂🤦‍♀️چندسالته؟ولی پسر هم بیشعور بود و از طرز چت کردنش معلوم بود لاشی بوده کمی تنوع طلب و اینکه یکم آویزون خودت رو نشون دادی تو چت کردن پسرا یکم از دخترایی که سرسخت به دست میان خوششون میاد یکم 

جوابش منفی بود دیگه ادامه نمیدادی 

حالت خوبه؟! بی احترامیه چیه؟! تو فاز ارتباط با کسی آشنا شدن با کسی!!!

نه حالم خوب نیست

لطفا ادامه نده من داستانم رو برای شخص دیگه ایی تعریف کردم که شما میای انرژی منفی میدی ول کن 

آره خواهر ببخشیدا ناراحت نشی ولی بدجور ریدی که😂😂🤦‍♀️چندسالته؟ولی پسر هم بیشعور بود و از طرز چت کر ...

نمیدونیییییییییییییییی چقد بهم نگاه می‌کرد چقد توجه داست منم خیلییییی خوشم میومد ازش الانم ی ذره حس دارم اره خیلییییی رفتم رو مخ نمیدونم چرا اینکارو کردم

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍