ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 عنوان سیم ارتودنسی 😭 109 بازدید | 15 پست دختراااا اینجا کسی بوده اون سیم ارتودنسی ک به براکتا وصله کامل فرو بره داخل لثش؟دارم سکته میکنم جراحی میکنن در بیارن؟ امروز | 07:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8713 نه بابا چه خبره دهنت را باز کن تا جابه جا بشه و در بیاد از موم ارتودنسی استفاده کن و یا اگر الان نداری ، پنبه و یا دستمال لوله کن بزار
gffjvggh عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 377 آره برای من یکماه کاملا داخل لثم رفته بود .کلی درد کشیدما ولی آخر سیم رو برید از لثه بیرون آورد.
ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 نه بابا چه خبره دهنت را باز کن تا جابه جا بشه و در بیاد از موم ارتودنسی استفاده کن و یا اگر الان ندا ... نمیشه عزیزم شکسته خبر مرگم تهران نبودم برم درست کنم الان اندازه ۳ ۴ سانت کامل رفته داخل لثه ی ور صورتم کلا ورم کرده
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2543 اره اون تهش رو وقتی برام نمیبرن کلا زخم میکنه بدجوری بار مطب تعطیلم بود انقدر اذیتم کرد کلا سیم رو با انبردست کشیدم در اوردم
ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 آره برای من یکماه کاملا داخل لثم رفته بود .کلی درد کشیدما ولی آخر سیم رو برید از لثه بیرون آورد. موقع بیرون اوردن درد داشت؟بی حسی زد برات؟ببینکامل رفته بود داخل لثت یا نوک میخورد به لثهبرا من خیر ندیده قشنگ رفته تو لثه ورم کرده دارم میمیرم
ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 اره اون تهش رو وقتی برام نمیبرن کلا زخم میکنه بدجوری بار مطب تعطیلم بود انقدر اذیتم کرد کلا سیم رو ب ... 🥲بدبختی تهش نیست کامل رفته داخل لثه
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7579 برو دکتر بهش بگو بچنتَش اگر اینقد بده چطو نفهمیدی همونجا بگیبچینه؟اگر میتونی بیار بیرون دولاش کن و موم بزن تا بری دکتر چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8713 نمیشه عزیزم شکسته خبر مرگم تهران نبودم برم درست کنم الان اندازه ۳ ۴ سانت کامل رفته داخل لثه ی ور صور ... الهی اگه به دکترت دسترسی نداری سیم چین نداری انتهای سیم را ببری ؟یا برو یه دندون پزشک خواهش کن واست انجام بدهخطر ناک نیست و راحت در میاد بخاطر این میگم زود بری که خودت درد نکشی
ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 میتونی درش بیاری کلا؟ ن بابا میترسمدوساعت دیگ وقت دارم میخواستم ببینم جراحی میکنه یا ن
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8713 با ناخن گیر سیم چین جواهر سازی هر چیزی که فکر میکنی تیز و ظریف هست ببرشاما جوری که به براکت هات فشار نیاد
ida_pmt مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 541 الهی اگه به دکترت دسترسی نداری سیم چین نداری انتهای سیم را ببری ؟یا برو یه دندون پزشک خواهش کن واست ... ن من پر ندارم بهش دست بزنم😂فقط گیخوام ببینم جراحی میکنه یا میبره میکشتش بیرون
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2543 ن بابا میترسمدوساعت دیگ وقت دارم میخواستم ببینم جراحی میکنه یا ن وا مگه در چه حده ک بخواد جراحی شه
gffjvggh عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 377 موقع بیرون اوردن درد داشت؟بی حسی زد برات؟ببینکامل رفته بود داخل لثت یا نوک میخورد به لثهبرا من خیر ... نه بی حسی نزد دردم نداشت .برای منم کامل رفته بود داخل لثه