2777
2789
عنوان

بنظرم آدم با ازدواج تنهاتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 59 پست
اره مقصرم کار خوبی کردی هیچوقت نفروش طلاهاتو پشیمون میشی من نه راه پس دارم نه پیش خیلی وقتا به خودکش ...

خیلی هی اصرارکردکه بفروشم اصلاکوتاه نیومدم

خودکشی چیه عزیزم اتفاقارو قوی کردن خودت کارکن نشون بده که بودونبودش برات یکیه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هی اصرارکردکه بفروشم اصلاکوتاه نیومدمخودکشی چیه عزیزم اتفاقارو قوی کردن خودت کارکن نشون بده که ...

خوب کاری کردی بعدش میگه من که اصرار نکردم خودت فروختی 

شرایط من خیلی سخته خونه مون چسبیده به خونه مادرشوهرم نمیشه باهاش بحثم کرد اونا میفهمن چون شوهرم در حقم بده ازشون بدم میاد حتی اگه خیلیم خوب باشن

خوب کاری کردی بعدش میگه من که اصرار نکردم خودت فروختی شرایط من خیلی سخته خونه مون چسبیده به خونه ماد ...

نمیگم بحث کن باهاش ولی مث خودش بی تفاوت باش عین خودش رفتارکن

اتفاقامن هرچی میکشم ازخونوادشه که همش دخالت میکنن ومیخان اینوتحت سلطه بگیرن

هميشه همین بوده اونایی ک ظاهر قشنگی دارن شانس ندارن شانس مال زشتاس

حالا من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی بخدا خیلیا به خودشون اجازه نمیدادن بیان خواستگاری هم ظاهر خوبی داشتم هم شاغل بودم فک میکردن خیلی سخت میگیرم آخرشم با یکی ازدواج کردم نه شغل درست و حسابی داره نه زندگی خوبی برام ساخته

نمیگم بحث کن باهاش ولی مث خودش بی تفاوت باش عین خودش رفتارکناتفاقامن هرچی میکشم ازخونوادشه که همش دخ ...

روانم مریض شده همش دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم 

روانم مریض شده همش دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم

میفهمم منم اون دفه خونه نبودرفته بودحمالی خونوادش بی اختیاردلم میخاست زاربزنم توتنهایی خودم انقدربلندبلندگریه کردم که خالی شدم ولی وقتی اومددیگه اون آدم سابق نبودم اصلادوست ندارم ریخت خودش وخونوادشوببینم