2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15195 بازدید | 385 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزارید تمام کمال توضیح بدم خدمتتون و لطفا اگه تونستی راهنماییم کن🙂من ترم اول دانشگاه آزاد هستم(لطفا ...

من بهت میگم عزیز به اندازه کافی و خیلی کافی چراغ سبز نشون دادی 

تمایل نداره ادامه نده 

اگه هم گوش میکنی بذار بعد ترم 4 حداقل بعد برو تو این فازا

چجوری دوبار پیام دادی داشمن میترسم سلامش کنم بفهمه

😂😂😂😂

پیامو بهانه نکردم،واقعا کارش داشتم 

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
با چه موضوعی است بگو برم بخونم تاپیک درمورد کراش رو خیلی دوست دارم

خوندی

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

اسی جواب داد لایکم کنی هاااا

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

اسی نگران نباش یا قبول می‌کنه یا رد.منم سالها پیش به کراشم اعتراف کردم و نتیجه اش شد چند سال دوستی در آخر هم به نتیجه نرسیدیم و بهم زدیم.ولی الان که ازدواج کردم خیالم راحته که با اون آدم آینده ای نمی‌تونستم داشته باشم چون واقعا افکارمون در مورد خیلی از مسایل جزیی  باهم جور نبود و تجربه ای شد برام و فهمیدم با مرد جماعت چطور برخورد کنم.و تجربه بهتر این بود که فهمیدم زن باید با کسی ازدواج کنه که اون مرد عاشقش باشه اما خود دختر فقط دوستش داشته باشه نه اینکه عاشقش باشه.چون ما زنها ذاتا از خود گذشتگی بی حد و اندازه داریم چه برسه که عاشق اون مرد هم باشیم  رسماً خودمون رو نادیده میکیریم و نابود می کنیم براش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹