2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 132865 بازدید | 644 پست
چه ربطی داره دانشگاه ما یه جدیدا یه استاد هیئت علمی جذب کرده که متولد ۷۰ هست

کلی گفتم بابا اینقدر ریپ زدین کشتین منو😂😂😂 استثناهارو که نگفتم تک و توک همسن و سال خودمونم هست اما اکثراً سن بالا هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما آقاهه بالای بالای ۳۵ ساله چون من استاد زیر ۳۵ ندیدم هنوزم اعتقاد دارم این خانم یا رمان زیاد میخ ...

ن ما استادمون فارغ دانشگاه شهید بهشتی بود با27سال سن اخرشم با یه دختر خر پول رل زد تو دانسگاه فیلمش پخش شد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ازدواج نکردن؟

گمونم کردن دختره ازین بابا خرپولا استاده هم ازین شیطونا یه مدت هم قفلی زده بود رو من گیر میداد من محل نمیدادم تا ترمم تموم شد 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

27!!!دقیقا سنی که استادا تو فیلمو رمان‌ها دارن😅

این خیلی وزه بود دومتر زبون داشت پسره خیلی هم با دخترا تیک میزد

ن این واقعا تدریسشم خوب بود استاد دختر هم داشتیم خب اینا زرنگن 24واحدی پاس کردن