2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 60416 بازدید | 384 پست
اسمشو نیارید یکی فشاری میشه😂😂😂

کسی به خاطر یه اسم‌خیالی فشاری نمیشه فقط دیگه از حوصله همه خارج شده یه شوخی تکراری و بی‌مزه 

دیگه بعد این همه تکرار لوس شده 

حداقل خلاقیت داشته باشین دنبال یه تیکه جدید باشین به جای اسکی رفتن از این و اون و طوطی‌وار تکرار کردنش اونجوری کسی هم بهتون چیزی نمیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دوسش داره

خوشبخت شن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
رویایی نیست. خیلی هم معمولیه. فقط من خیلی حسودیم شد بهش. چون من هیچ وقت کسی عاشقم نبوده. ولی خواهر ش ...

همه مردها ابراز احساساتشون یه جور نیست عزیزم.خیلی ها هم جلو بقیه فیلم بازی میکنن.زندگی ساده و بی آلایش راحت ترین و بهترین حالت زندگیه.

یادمه یکی از فامیلامون اوایل ازدواج به شوهرش یاد داده بود وقتی میرن جایی بند کفشش رو براش ببنده تا یه عده چشاشون درآد ....خخخخ

چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

چه ربطی داره دانشگاه ما یه جدیدا یه استاد هیئت علمی جذب کرده که متولد ۷۰ هست

کاربری قبلیم با ۷ سال سابقه تعلیق شد🥺

مرد عاشق نمیشه خودتون رو گول نزنید

آتیشش میخوابه

هیچ مردی عاشق نمیشه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
عاشق معشوق نبودیم

بشین زندگیتو بکن 

این چیزا فقط اولش قشنگه تو فیلمها و کتاب‌ها قشنگه

اون چیزی که واقعا زندگی رو قشنگ‌میکنه 

تفاهم و خوش اخلاقی و تعهده 

من با یه عشقی ازدواج کردن که از فیلم‌ها و رمان‌ها هم عاشقانه تر بود ولی اون روزهای اول که رفت و هیجان اولیه رابطه رفت 

شخصیت واقعی طرف رو میشه 

شخصیت واقعی واقعی ترش هم بعد از بچه رو میشه که دیگه راحت نمیشه طلاق گرفت 

بشین سریال در انتهای شب رو ببین 

اونجا هم دختره با استادش ازدواج میکنه 

ولی از اون هم عشق چیزی نمیمونه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بهترین کامنت

والا بخدا 

مردا کلا به فکر چیز دیگه ای هستن

عقلشون برای  چیز دیگه کار میکنه به عشق و عاشقی نمیرسه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝