2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170713 بازدید | 774 پست

برای ازمون استخدامی سردرگمی⁉️

دیگه غصه نخووووووور

.

🟣برای ثبت نام #کتاب و#گنجینه فقط به آیدی زیر پیام بدهید👇

Mahdavi_noviin@👉اینجا

Mahdavi_noviin@👉اینجا

تنها اکانت رسمی موسسه نوین استخدام برای ثبت سفارشات😍✅

گروه اطلاع رسانی👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/551486411C3a8a7c09b5

برای مشاوره رایگان پیام بدین

من برای موقعیت شغلیش نگفتم.‌اینکه سر کلاس هواسش به خواهر شوهرم بوده حسودیم شد. قیافه ی جفتشونم خیلی ...

مینیاتور یعنی چی

من از وقتی لبامو ژل زدم دونفر بهم گفتن چهره مینیاتوری 

یعنی منم قشنگم اونجوری فکر نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشم میاد فقط تعداد کمی از کاربرا منظور اسی رو گرفتن بقیه گیر دادن ب شغل و درامد وشخصیت استاد دانشگاه یاهیع میگن زنداداشا حسودن

اینکه اسی منظورش اون حس خواسته شدن بودن حالا مهمنیس طرف مقابل چ پخی باشه پخ خاصیم ک باشه چه بهتر 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
من برای موقعیت شغلیش نگفتم.‌اینکه سر کلاس هواسش به خواهر شوهرم بوده حسودیم شد. قیافه ی جفتشونم خیلی ...

وآ براشون آرزوی خوشبختی کن 

تو هم سعی کن عشق رو بوجود بیاری تو زندگیت 

عشقی که بسازی بسیار پایدار تره 

تا عشق در یک نگاه 

مطمئن باش

خوشم میاد فقط تعداد کمی از کاربرا منظور اسی رو گرفتن بقیه گیر دادن ب شغل و درامد وشخصیت استاد دانشگا ...

دقیقا.‌من همیشه حسرت اینو خوردم که هیچ کس عاشقم نبود . .شما قطعا یا روانشناسی. یا انقد درکت بالاست که همیشه تو رابطه حرف طرف مقابل رو میفهمید 

سهمیه داشته ۱۰۰۰۰۰٪ امکان نداره بااین سن بدون سهمیه هیآت علمی بشن

عزیزم هیئت علمی شدن اتفاقا شرایط سنی داره و از سن ۴۵ به بعد اصلا جذب نمیشن..

تا چند سال پیش ۴۰ سال بود ...   سه سالی هست شده ۴۵ 

اکثرا هم همون ۳۴  ۳۵  سالگی هیئت علمی میشن