2777
2789
عنوان

وقتایی که پدر و مادرتون دعوا می کردن چیکار می کردین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 56 پست

متاسفم من رفیق صمیم همینطوره و همه حس هایی که تجربه کردی رو می دونم 

بهترین کار اینه که بعد از دعواشون وقتی اروم بودن جدا جدا باهاشون صحبت کنی 

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

ب تلویزیون خاموش نگاه میکنم😅اما وقتی دعوا بزن بزنه دا میزنم جیغ میزنم ی بار خیلی عصبی بودم گفتم یا ...

ده ها بار مامانم گفته منتظرم تو بری دانشگاه تا جدا شم.

قلبم هزار تیکه میشه.

کاش میتونستم بگم خدا لعنت کنه باعث ازدواج این دو تا ادم رو که به هیچ عنوان نقطه‌ی اشتراکی باهم ندارن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر بار دخالت کردممامانم بیشتر منو دع ا میکنهاگه حس کنم یکیشون میخواد از خونه بره بیرون یا دع ا خیلی ...

کل خونه صداشونه اصلا من نمی تونم حواس خواهرم رو پرت کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خواهرتو بردار برو فاصله بگیر

کجا فاصله بگیرم وقتی کل خونه صدای داد و بیداده؟؟

نه فقط درباره پدر و مادردرباره همه آدم های افرادموقتی ببینم جایی داره بحث میشه اونجارو ترک میکنم و د ...

الان من فاصله گرفتم ولی همچنان صداشون میاد.

تک تک حرفاشون.

به خدا با اين دعواهاشون گند زدن به دنيا و آخرتمون 

هيچى روانمون رو بهم ريختن و الان من و برادرام انقدر عصبى هستيم با خودشون مثل وحشيا برخورد ميكنيم نه اينكه فكر كنى از قصد ،عصبى شديم 

حالا پيش خدا هم گناهكاريم ،انقدر گره به كارمه ،از چيه 

پدر و مادرم از رفتارم اذيت ميشن 

ولى من كم طاقت شدم ،عصبيم ،نميتونم خودمو كنترل كنم 

نميدونم چرا خدا به ى سرى بچه ميده ،

پدر و مادرم منم دعوا میکردن وقتی بچه بودمچه روزایی بدی بود.مدرسه میرفتم نگرانشون بودماکثرن دخالت میک ...

لطفا اگر هم تو موردی به اختلاف خوردید خدای نکرده به هیچ عنوان جلوی بچه ها باهم بحث و دعوا نکنید.

بچه ها اون صحنه رو هيچوقت فراموش نمی کنن.

منم همینطوری هستم

انقدر دعواشون روم تاثیر گذاشت که کارم به روانشناس و روان پزشک رسید، دا و انقدر بیتفاوتم کرده که نگو. 

روانشنام برای این موضوع گفت، اینا دعواشون رو میکنن و بعد باهم آشتی میکنن، رابطه، جن. سیشون رو دارن و بالاخره آشتی میکنن فقط تو این وسط داغون میشی

من اوایل دخالت می‌کردم اما الان دخالت نمی‌کنم صبر می‌کنم اوضاع آروم بشه بعد می‌رم جدا جدا باهاشون حر ...

اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.

دوباره دو روز دیگه یکم باهم خوب بشن جفتشون با من میفتن تو لج و لجبازی. انگار همیشه باید با یکی بد باشن.

گریه میکردم دست آخرم خودم نابود کردم ، اونا ام هر سری آشتی میکردن روانشناس شدم تروما های خودم درمان ...

دقیقا مثل من. اینقدر روحیه ام داغونه.

من سال دیگه کنکور دارم.

بس میکردن😂البته ی چهار تا چیز دیگه هم میگفتم

باز خوبه حرف شنو بودن