2777
2789
عنوان

وقتایی که پدر و مادرتون دعوا می کردن چیکار می کردین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 56 پست

اهنگ گوش میکردم .

پس فردا اشتی میکردن فقط ناراحتیش واسه من میموند 

پس به کتفت بگیر

زن و شوهر دعوا کنند 

ابلهان باور کنند🤣

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

مامان بابای خودمم سر موضوع های کوچیک دعوا داشتن تا وقتی منو و داداشام کوچیک بودیم پابه پاشون گریه می ...

باز خوبه داداش هات حریفشون می شدن.

من که اصلا نمی تونم متقاعدشون کنم.

مخصوصا مامانم رو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه بودم پدر و مادرم دعوا میکردن۴ یا ۵ سالم بود اونموقع زنگ میزدم پدربزرگم بهشون خبر میدادم اونا هم ...

دعوای لفظی هم وحشتناکه چه برسه به فیزیکی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اهنگ گوش میکردم .پس فردا اشتی میکردن فقط ناراحتیش واسه من میموند پس به کتفت بگیرزن و شوهر دعوا کنند ...

گفتنش راحته ولی...

گفتنش راحته ولی...

دارم میگم بودم تو این موقعیت دیگه عزیزم.

خودشون حل میکنن مشکلشون رو 

شما دخالت نکن

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اونا عصبین اون لحظه توهم چیزی بگی به توهم چیزی میگن

آره ولی چیکار میشه کرد وقتی هی دعواشون اوج میگیره

دارم میگم بودم تو این موقعیت دیگه عزیزم.خودشون حل میکنن مشکلشون رو شما دخالت نکن

سعیمو می کنم واقعا

منم از وختی یادمه تو خونمون جنگ و دعوا بود اونم ن بحث و بگو مگو..کتکاری اونم وحشنااااااک

ما همیشه طرف مامان بودیم این وسط ما هم هر از گاهی بی نصیب نمیموندیم ..هیچ بخشی از دعواها در مورد خودمون نبود همیشه خانواده بابام وختی میومدن و میرفتم ی جنگ و دعوای حسابی راه می‌افتاد چون عفریته و ملعون بودن مادرم خیلی ساده و مظلوم بود .این وسط بچها نابود شدن.ی برادر افسرده دارم بقیه هم استرسی بی  اعتماد بنفس و...

بیشتر موقع ها مامانم با بابام قهر بود تا همین دوسال پیش ک بابام فوت شدن و همین عمه ها ک زندگیمون رو جهنم کرده بودن رفتن عروسی..خاک تو سرشون

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دعوای لفظی هم وحشتناکه چه برسه به فیزیکی

ولی شما دخالت نکن و از هیچکدوم طرفداری نکن نه از پدرت و نه از مادرت

اونا آشتی میکنن بالاخره

خودت رو با یه چیزی سرگرم کن تا کمتر به اونا توجه کنی 

لطفا اگر هم تو موردی به اختلاف خوردید خدای نکرده به هیچ عنوان جلوی بچه ها باهم بحث و دعوا نکنید.بچه ...

نه عزیزم چون خودم تجربه داشتم میدونم چقد تلخه برا بچه ها

برای همین اصلا دعوا قهر نداریم