2777
2789
عنوان

خواستگار فامیل خیلی بده

136 بازدید | 6 پست

قضیه مال دوسه روز پیشه ولی هنوز ذهنم درگیره

سنم کمه دلم نمیخواس تواین سن درگیر جواب خواستگار وحرف وحدیث بشم

کنکوری هم هستم خیرسرم چن وقتی بود یادم رفته بود بازبااومدن خالم خونمون یادم انداختن

پسرداییمو پسرخالم خواستگارم بودن

پسرداییم از بچگی  ولی داییم یواشکی از بابام خواست جلو بیان بابام گفته بود زوده

به گوششون رسوندم جوابم منفیه ولی هنوز بابام باداییم خیلی گرم میگیره ورودروایسی داره

پسر خالم خودش خبر نداشت به نظرم 

ولی خونشون رفته بودیم خیلی تحویلم میگرفت ولی خب کلا خوش اخلاقه  چون اختلاف سنی زیادی داشتیم اونو به چشم داداشم میدیدم جواب رد دادم ولی از لحاظ اخلاق وظاهری خیلی خوب بود 

اما ازیکی خوشش میومد چن مدت دوست بودن بهم گفته بود  میخواد باهاش ازدواج کنه خیلی اونموقع خوشحال بود ولی کات کردن اینم مربوط به ۲ سال پیش بود

هنوزم به نظرم فکرش پیش اون دختره هست 

جواب روبه خالم دادم خالم ۳ بار گفت هرسه بار جوابم منفی بود بهم گف کسی خبردار نشه گف هنوز به پسرم نگفتم جواب تومهمه اگه تو بگی اره همه چی تمومه 

من به خاطر اینکه خواهرزادمی دوست داشتم اینو گفتم

بابام متوجه شد چن روز پیش خاله دیگم اومد خونمون قبلا ازم پرسید پسرخاله ت ازت خواستگاری‌ کرده(پسر آبجیش) گفتم نه

ولی بابام گف اومدن خواستگاری(داییم  وخاله م دختر ندادم) 

از اون شب اعصابم داغونه چون مطمئنم راجع به پسر خالم حرف میزنن که خواستگاری میره جواب ردمیدن بش 

مطمئنم خالم باهام قهر میکنه بیچاره شوهرشم فوت شده دلم واسه پسر خالم میسوزه 

خودشم خبر نداشت و...

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فامیل وصل نکن

جواب رد دادم ولی خب چون همه جا پخش شد 

درصورتی که اونا میخواستن پنهونی بین خودمون بمونه

حس بدی دارم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
خو بابات چرا گفته

چون بابام فقط میخواد پز بده

هی میگفت پول واسه من ارزشی نداره و...

هیچکس به پای من نمیرسه اینم این وسط از دهنش در رفت

بابام نمیدونسته پنهون باید بمونه چون خالم به من گفته بود ولی انقدر فشار روم بود به بابام گفتم 

فکر نمیکردم راجع به خواستگارم حرف بزنه