2777
2789
عنوان

وقتایی که پدر و مادرتون دعوا می کردن چیکار می کردین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 56 پست

دعوای خونه ما 1درصد درمورد خودشون 

99درصد درمورد من و داداشم):

اون دعوا هایی که میترسم و تو  خودم جمع میشم و اینا مربوط به داداشم

همین دوروز پیشم دعوا بود)))):

اصلا دوست ندارم مامان بابام به هم بپرند با کسی هم نمیتونم درموردش صحبتت کنم

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...
الان من فاصله گرفتم ولی همچنان صداشون میاد.تک تک حرفاشون.

مامان بابای خودمم سر موضوع های کوچیک دعوا داشتن تا وقتی منو و داداشام کوچیک بودیم پابه پاشون گریه می کردیم و ناراحت بودیم ولی خداروشکر وقتی داداشام 18 ساله شدن هر دفعه اونا دعوا میکردن داداشام هم هردوشون رو دعوا میکردن و دیگه تقریبا میتونم بگم اصلا دعوا نمی کنن الان 

بعضی موقع ها نیازه که ما بچه ها مامان بابای والدینمون بشیم

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم من رفیق صمیم همینطوره و همه حس هایی که تجربه کردی رو می دونم بهترین کار اینه که بعد از دعواشو ...

اینقدر از این کارا کردم که باورت نمیشه.

بعد دعوا تا ۳ و ۴ صبح حتی حرف زدم ولی بازم همون آش و همون کاسه است.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه بودم پدر و مادرم دعوا میکردن

۴ یا ۵ سالم بود اونموقع زنگ میزدم پدربزرگم بهشون خبر میدادم اونا هم خودشون رو میرسوندن خونمون😂😅💔

خیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشت اون دعواها...

صحنه هایی رو دیدم که نباید میدیدم

بعد ها دیگه دخالت نمیکردم تو دعواهاشون اونا هم دیگه دعوا نمیکردن به اونصورت... ولی اگه در حد دعوای لفظی بود دخالت نمیکردم ولی تو دعواهای فیزیکی دخالت میکردم

من امتحان کردم آدم اصلا موزیک زهرش میشههرکاری میکردم نمیتونستم اهنگ گوش بدم قلبم تند میزد که بدتر نک ...

تو محیط هایی که دعوا روتین همیشگی اون خونه باشه

هیچ اتفاق خاصی نمیفته

فقط و فقط به اعصاب و روحیه سایر افراد ضربه وارد میشه

برای آرامش حال خودت هم که شده از اون فضای متشنج دوری کن

اگر نمیتونی چیزی گوش بدی بیرون از خونه برو که کلا نباشی 

و از چیزی عذاب وجدان نداشته باش ،

تو مسئول دعوا های پدر و مادرت نیستی

اتفاقا اونا مقصرن که نمیتونن مدیریت کنن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون لحظع چیزی نگو بعد که اروم شدن چ چند روز ازش گذشت باهاشون منطقی حرف بزن

خب اون لحظات چی که مغز آدم رو تیلیت می کنن؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به خدا با اين دعواهاشون گند زدن به دنيا و آخرتمون هيچى روانمون رو بهم ريختن و الان من و برادرام انقد ...

واقعا ناراحت کننده ست

منم همینطوری هستمانقدر دعواشون روم تاثیر گذاشت که کارم به روانشناس و روان پزشک رسید، دا و انقدر بیتف ...

منم فکر کنم‌ همین بشه وضعیتم

من امتحان کردم آدم اصلا موزیک زهرش میشههرکاری میکردم نمیتونستم اهنگ گوش بدم قلبم تند میزد که بدتر نک ...

دقیقا. آدم اون لحظات از زندگی سیر میشه.