2777
2789
عنوان

شما ها برای مراسم عزا پول جمع میکنین😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 50 پست
واتفاقا خرجی که تو عزامیشه خیلی بیشتر از عروسیه چون عروسیو صاحب مجلس خودش دعوت میکنه به اندازه توانا ...

آخرین مراسم که رفتم ۳۰۰ کیلو گوشت گوسفند خریدن برا ناهار روز خاکسپاری😔

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

آره ما هم این رسمو داریم و به نظرم عالیه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله کمک میکنن و خیلی رسم خوبیه .اون بنده خدایی که مثلا شوهررش رو از دست داده بچه کوچیک داره یا اون خانومی که مسنه و با پول بازنشستگی باید چند شب هم مراسم بگیره و شام ناهار و حلوا و چای و خرما و خوراکی بده چه گناهی کرده 

ما بعضی از فامیل هامون بعد سن ۶۵ یه پولی برای قبر میزارن کنار 

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

بله ما این رسم رو داریم. چون مراسمای عذا گاها پرخرج برگذار میشه و به عنوان کمکی هست برای صاحب عذا

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من این رسم رو تو کردا دیدم.

پول جمع می کنن چون میگن مرگ خبر نمی کنه شاید دست طرف اون موقع تنگ بوده پولدار و بی پول هم نداره براشون.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

تو‌پاکت میزاریم میدیم ،اتفاقا برا عزا پول دادن از واجباته ،چون بازمانده متوفی بدون برنامه ریزی و پول جمع کردن یهو باید مراسم عزا سوم هفت وچهلم بگیره بدبخت از کجا بیاره این همه خرجو براهمین هر کی میاد مراسم یه پولی میزاره تو پاکت میده، کمک خرج مراسم 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

اتفاقا بنظرم خیلی رسم خوبیه . اخه ادم برای عروسی با حساب و کتاب پیش میره و از قبل برنامه خرج ومخارجشو داره .ولی عزا یهو وبی برنامه پیش میاد . خیلی میتونه به صاحب عزا کمک کنه . گرچه رسم نداریم ولی مامانم به صاحب عزاها تو پاکت یواشکی پول میده . بنظرم عاقلانه ست

ما هم بختیاری هستیم 

همچین رسمی داریم 

بزرگ تر ها تو جلسه تعیین می کنن که هر مرد زن دار باید این مبلغ مشخص شده رو پرداخت کنه مثلا ۵۰۰

و اقوام درجه یک اون مراسم مثل خواهر و برادر هر چه در توانشون بود و مبلغ بیشتر میدن اکثرا 

قبلا پاکت می زاشتن 

الان کارت خوان هم هست و در آخر لیست میشه همراه با اسامی  و تحویل صاحب مجلس میشه برا کمک 

بله ما لر ها مراسم عذای خیلی شلوغی داریم و هربزرگ خاندانی کمک های مالی رو از خانواده خودش میگیره و به نمایندگی میده ب خان. اده عزادار

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

به نظر من درستش اینه که وقتی خانواده‌ای عزیزی از دست میدن چون حال و حوصله ی مهمون داری و غذا درست کردن ندارن، باید اطرافیان از مهمانها پذیرایی بکنن و تا چند روز غذای صاحب عزا رو تامین بکنن.

ولی بابای من که فوت شد تا چند روز فامیل تو این گرونی نهار و شامشون رو انداختن خونه ی ما، آنقدر کار کردیم و سرپا بودیم که فرصت نشد یک یاسین بخونیم و عزاداری بکنیم