2777
2789
عنوان

شما ها برای مراسم عزا پول جمع میکنین😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 51 پست
به نظر من درستش اینه که وقتی خانواده‌ای عزیزی از دست میدن چون حال و حوصله ی مهمون داری و غذا درست کر ...

ماهم همینطور همه چی میفته سر صاحب عزا ،،هیچکس غذا نمیاره هیچ باید بفکر صبحانه ناهار شامش هم بود 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@_danzheh_    آرایشگری عزیزم ؟ باوجود دوتا فرشته گوگولی بازم میخوای ادامه بدی ؟ چرا ریپلای حذف شد

باکسایی که بدون تحقیق،سندومدرک هرچیزی روقبول میکنن ولی باسندومدرک نمیشه چیزی روبهشون ثابت کردبحث نکن فقط وقت خودتوهدرمیدی خلاصه که نرودمیخ آهنین درسنگ واین داستانا😉راستی ناناز گوگل و پیج های اینستاگرام هیچکدوم منبع معتبری نیستن میتونن از یه شخصیت خیالی یا معمولی قهرمان بسازن با کلی اغراق ...مثلا بگن آیا میدانستید فلان شخصیت فلان حرف ها رو زده یا فلان رفتاراروداشته یه عده هم چشماشون قلبی شه افتخارکنن درحالی که از خود اون شخصیت اطلاعات زیادی در دست نباشه و حتی اسمش تو هیچ کتابی نیومده باشه !! مطالعه کنید تحت تاثیر فضای مجازی نباشید 

@_danzheh_ آرایشگری عزیزم ؟ باوجود دوتا فرشته گوگولی بازم میخوای ادامه بدی ؟ چرا ریپلای حذف شد

آره عزیزم.

فعلاً که نمی تونم و نمیشه برم خیلی وقته سر کار نرفتم.

اگه یه کم بزرگ تر بشن،،بتونم پرستار گیر بیارم حتماً دوباره بر می گردم سر کارم.

کابوس این روزام اینه که نتونم دیگه کار کنم خیلیییی به کارم وابسته بودم.

آره منم تا اومدم جواب بدم دیدم حذف شده شاید سایت مشکل داره.

.....

آره عزیزم.فعلاً که نمی تونم و نمیشه برم خیلی وقته سر کار نرفتم.اگه یه کم بزرگ تر بشن،،بتونم پرستار گ ...

انشاالله که شرایط عالی پیش بره و برگردی سرکارت عزیزم ❤ خدا دخترای گُلتو برات نگهداره ❤🌹

باکسایی که بدون تحقیق،سندومدرک هرچیزی روقبول میکنن ولی باسندومدرک نمیشه چیزی روبهشون ثابت کردبحث نکن فقط وقت خودتوهدرمیدی خلاصه که نرودمیخ آهنین درسنگ واین داستانا😉راستی ناناز گوگل و پیج های اینستاگرام هیچکدوم منبع معتبری نیستن میتونن از یه شخصیت خیالی یا معمولی قهرمان بسازن با کلی اغراق ...مثلا بگن آیا میدانستید فلان شخصیت فلان حرف ها رو زده یا فلان رفتاراروداشته یه عده هم چشماشون قلبی شه افتخارکنن درحالی که از خود اون شخصیت اطلاعات زیادی در دست نباشه و حتی اسمش تو هیچ کتابی نیومده باشه !! مطالعه کنید تحت تاثیر فضای مجازی نباشید