2777
2789
عنوان

شما ها برای مراسم عزا پول جمع میکنین😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 51 پست

نه ما پول جمع نمی‌کنیم 

تا چند شب اول برای صاحب عزا غذا می‌پزیم می‌بریم نزدیکا میرن کمک حالشون و خونه زندگیشون رو تروتمیز میکنن 

بعد اگه اوضاع مالی صاحب عزا خوب نباشه  خودمون به دلخواه هر کس که دوست داشت یه مبلغی یواشکی نه تو جمع بهشون میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما واسه مراسم عزا پول خوب میدیم

چون معتقدیم عزا بی خبری بوده

و صاحب عزا ممکن پولی نداشته باشه

از مهمان ها پذیرایی کنه

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

چه جالبِ رسم تون

خیلی سال این رسم بین ما بختیاری ها

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مگه شمانمیدید ؟ منطقشم اینه که صاحب عزا بتونه ازپس هزینه ها بربیاد چون درحد عروسی تو عزا هم‌خرج میک ...

نه نمیدیم

اولین بار بود تو عمرم میشنیدم 

اینجا به عزا پول نمیدیم فقط عروسی

واتفاقا خرجی که تو عزامیشه خیلی بیشتر از عروسیه چون عروسیو صاحب مجلس خودش دعوت میکنه به اندازه تواناییش  ولی عزا کل طایفه میرن ما بختیاریها ایطوریم عزاها خیلی خیلی شلوع تره تا عروسیا 

چه کار خوبی میکنن

عروسی برنامه ریزی شدست که مراسم میگیرن

ولی عزا یهویی میشه و شاید یکی نداشت خرج کنه چه کار پسندیده ای

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅