2777
2789

الان تو تاپیک بغلی خوندم

یکی گفت برای مراسم عزا هم پول جمع میکنن

خیلی تعجب کردم 

برای عروسی میگیم بخاطر ازدواجه 

اما برای عزا با چه منطقی پول جمع میکنین؟؟؟

یعنی کارتخوان دارین یا تو پاکت میزارین ؟ میدین صاحب عزا؟؟

این رسم کدوم منطقه ایرانه؟؟؟؟؟

اولین باره میشنوم

😳😳😳😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کورد ها هم داریم به خونواده عزادار پول میدیم یه جور کمکه 

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بختیاری ام بله رسم داریم پاکت میزاریم و میدیم صاحب عزا

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ما بختیاری ها رسم داریم

مثلا هر جا بریم مراسم

اگه غذا خوردیم پول میدیم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

پول جمع نمیکنن  اینجوریه که مثلایکی ازدنیامیره  اگرگردن کسی دین داشته باشه میان کمک میکنن وصاحب غزااصلاخبرم نمیشه تابعد اونایی پولدارن توفامیل یه کمک میرسونن مراسم عزابرگزارمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو تالش یکی از دوستای پدرم فوت شد وقتی از ختم برگشتن گفتن همه فامیل برای خانواده فوت شده پول برده بودن به نظرم رسم خوبیه برای خانواده هایی که وضع مالی خوبی ندارن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"