2777
2789
عنوان

باز روز مادر و روز پدر نزدیک شد و دردسرای من شروع شد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 93 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا منم دوسال و نیمه عقدم همه چین‌ روزای‌ رو توش گیر میکنم

شوهرم پارسال مامانش رفت ۳تا روسری براش خرید که یکیش عروسونه‌ تر بود رو خود مادرش برداشت😂یکی که گل گل بود داد به مامانم یکیش هم که داغون بود داد به من..مامانش دخالت کرده بود..امسالم‌ مامانش بهش گفته به مادرزن سکه پارسیان بده با روسری چیزی منم گفتم به شوهرم برنامت چیه گفت میخام سکه بدم با روسری گفتم نه تکراریه بیا پول بدیم به هردوشون بخدا من مشهد رفتم براجفتشون یک‌جور خریدم ولی بازم مادرشوهرم زیرآبی میره و سیاست داره..بعدم من پارسال خبر نداشتم که رفتن روسری خریدن رفتم برا مادرشوهرم یه دست لیوان خوشگل خریدم که اونم مامانم پولشو داد بعدم رفتم کیک خریدم برای جفتشون کیک یجور بود..امسال نمیزارم شوهرم خرج کنه خودم شب یلدا قصد دارم بهشون هدیه هاشونو بدم‌ 

پول میدم 

چون شوهرمم‌ در حال بنایی هست نمیخوام بهش سخت بگذره

روز دختر هراز گاهی مامانم یه پولی به حسابم میزنه..ولی من کلی تشکر میکنم و نمی‌گم کمه ..ولی مامانم هم ...

نده دیگ بگ دستم تو جیب خودم نیست نمیتونم راحت خرج کنم 

کی گفته باید به مادر عیدی داد دنیا برعکسه

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عزیزم من پارسال برای هر دوشون لوازم آرایشی خریدم یه پک لوازم آرایشی رنگارنگ و جنگولک های  قشنگ براشون بخر احساس جوانی هم می‌کنه دیگه نمیگه منو سن بالا در نظر گرفتین😄

امسال هم پتو تابستونی خوش رنگ براشون گرفتم یکی صورتی یکی سبز روشن و شاد .بعد هر دوشون به مامانم نشون دادم رنگشو خودش انتخاب کرد .البته هنوز ندادم بهشون 

تو هم وقتی چیز شبیه می‌خری برای اینکه مامانت حس حسادتش تحریک نشه ازشون عکس بگیر بهش نشون بده بگو اینا رو برای شما خریدم تو از کدوم رنگ خوشا اومد که برات کنار بذارم 

مگه بچه شیر به شیر و خواهر برادرن که لنگه هم میخری حسودی نکنن؟؟؟چه کار مسخره ای؟؟شما هزینه را یکی بد ...

مثلاً میخوایم فرق قائل نشیم.شوهرمم نظرش این بود از اول...منم جوری انتخاب میکردم که مناسب سن هردو باشه ولی دیدم نمیشه انگار 

نگم هم باز یه روز از یه طریقی از زیر زبونم حرف میکشه 😑میشناسمش

عزیزم چه طریقی!!!!!

شما خودتو کنترل کنی نگی نمیفهمه

معلومه مامانت ایرادگیره اینطوری فقط اعصاب خودتو خرد میکنی

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

مثلاً میخوایم فرق قائل نشیم.شوهرمم نظرش این بود از اول...منم جوری انتخاب میکردم که مناسب سن هردو باش ...

از اول اشتباه کردی مسلمه دوتا خانواده سلیقه شون یکی نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃