2777
2789
چون خیالش رو راحت کردی که هر موقع بره و برگرده تو هستیخودت جلوی اون روی خودت برچسب بی ارزشی زدیمیخوا ...

میتونی حدس بزنی که بخت ما باهم یکیه یا نه؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلهازدواج میکنینفرزند پسرولی خانوادش اذیتت میکنن حواست باشه😂

علیرضا و کوثر بهم میرسن؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

من کی حامله میشم

ببخشید گلم ولی تو اصلا با همسرت رابطه داری؟

چرا من نمیبینم؟

بهش بیشتر نزدیک شو

من برات بارداری ظرف یک سال آینده میبینم اگه رابطه عاطفیت با همسرت اصلاح بشه

اینقدرم با خدا بحث و مجادله نکن

رو برمیگردونه ها

ببخشید گلم ولی تو اصلا با همسرت رابطه داری؟چرا من نمیبینم؟بهش بیشتر نزدیک شومن برات بارداری ظرف یک س ...

اجی لطفا ماله منم با دل پاکت نگاه کن باز😕

ببین علیرضا و کوثر بهم میرسن؟ 

برنامه علیرضا چیه ؟ 

اصلا کوثر رو دوس داره؟ 

اگه قصدش جدی نیست پس چرا به خانواده گفته و راجبم صحبت میکنه توی خونه با خانوادش 

امیرحسین حسی بهم داشت؟ اگه آره هنوزم دوستم داره؟خواهرم کی ازدواج میکنه؟برات آیت الکرسی میخونم

امیرحسین جذب هیکل و صورت قشنگت شده بود

هنوزم وسوسه اش میکنی ولی از این ادم هیچی برات در نمیاد

وضعیت زندگیشو خودت دیدی. بنظرت میتونست واسه بچه های تو بابا باشه؟

از طریق یکی از دوستا یا آشناهای مامانت برای خواهرت خواستگار میاد بعد عید

زیاد موافق نیستین

ولی ازدواج میکنن

خوشبختم میشن

امیرحسین جذب هیکل و صورت قشنگت شده بودهنوزم وسوسه اش میکنی ولی از این ادم هیچی برات در نمیادوضعیت زن ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت برات خوندم، میشه در مورد ازدواج خودم هم بگی؟💕

😍اسمت چیه میخوام تو نماز شب اسمتو بگم 

حست راجع بهم و کلا زندگیم؟

حس اون بهم چیه؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
کی بهم پیام میده و حسش بهم چیهظاهرم از نظرش چطوریه

میبینم که قید درس و آینده رو زدی بخاطر یه پسر با آی کیو پایین😂

لگد به بختت نزن دختر

تو بری بالا اون خودش دوان دوان پشت سرت میاد

موهاتو لازم نیست رنگ کنی

صورتتم دستکاری نکن

به اندازه کافی خوشگلی

امیرحسین جذب هیکل و صورت قشنگت شده بودهنوزم وسوسه اش میکنی ولی از این ادم هیچی برات در نمیادوضعیت زن ...

عزیزم اسمتو توی نمازشبم میارم فقط لطفا اگه چیزی حس میکنی بگو بهم 

(اسمتم بگو)

اجی لطفا ماله منم با دل پاکت نگاه کن باز😕

ببین علیرضا و کوثر بهم میرسن؟ 

برنامه علیرضا چیه ؟ 

اصلا کوثر رو دوس داره؟ 

اگه قصدش جدی نیست پس چرا به خانواده گفته و راجبم صحبت میکنه توی خونه با خانوادش