میبینم که قید درس و آینده رو زدی بخاطر یه پسر با آی کیو پایین😂لگد به بختت نزن دخترتو بری بالا اون خ ...
نه نه اتفاقا اون خیلی به درسم حساسه و اتفاقا اون عامل تحصیلمه نخوامم شرط زندگیمون درس خوندن منه اون دکترا داره و اصرار داره از لحاظ علمی تقویتم کنه
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
ببین یکم مانع سر راهتون هستخب پسره هنوز خیلی شرایط زندگی رو ندارهبابات روت حساسهگونی برمج که نیستی ر ...
پس درست حدس زدم باید صبر کنم واسش ....ولی اخه تا کی من خیلی فرصت میاد جلو روم بنطرت یه صبر منطقیه ؟تو باشی به پای این پسر صبر میکنی
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
ببین یکم مانع سر راهتون هستخب پسره هنوز خیلی شرایط زندگی رو ندارهبابات روت حساسهگونی برمج که نیستی ر ...
تو بهترینی💛