جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زیاد از حد روش حساب جدی باز کردیتو که خودت قبلا اینجوری نبودی و همه چیز برات بازی بودبشین ببین چی تو ...
چجوریییی فهمیدیییییی😧
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
زیاد از حد روش حساب جدی باز کردیتو که خودت قبلا اینجوری نبودی و همه چیز برات بازی بودبشین ببین چی تو ...
اخه من میبینم که جدی قصد ازدواج داره 😧
و خانواده ها در جریانن 😧
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
جذب توانمندی هاش و شکوهش شدم.....جربزش ،استقلال فکری و شخصیتیش ..دیر عصبانی شدنش
چون خیالش رو راحت کردی که هر موقع بره و برگرده تو هستیخودت جلوی اون روی خودت برچسب بی ارزشی زدیمیخوا ...
......ففط میتونم بگم افرین