2777
2789
سلام پسره برنامش چیه واقعا هدفش چیههه ؟

زیاد از حد روش حساب جدی باز کردی

تو که خودت قبلا اینجوری نبودی و همه چیز برات بازی بود

بشین ببین چی تو این پسر متفاوت بوده که اینجوری گیرت انداخته

دوست داره با تو جلوتر بره

وقت گذروندن باهات رو دوست داره ولی ازدواج نه

مال این حرفا نیست انگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی برمیگرده بهم

وقتی که دیگه منتظرش نباشی

تا زمانی که شخصیت وابسته ای داشته باشی این لوپ ترک شدن برات تکرار میشه و هی روحت بیشتر لطمه میخوره

یادت باشه که تو خیلی سرتری 

تو آینه نگاه کنی میفهمی حرفم درسته

وقتی که دیگه منتظرش نباشیتا زمانی که شخصیت وابسته ای داشته باشی این لوپ ترک شدن برات تکرار میشه و هی ...

مثلامدت زمان واینهاچقدر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
زیاد از حد روش حساب جدی باز کردیتو که خودت قبلا اینجوری نبودی و همه چیز برات بازی بودبشین ببین چی تو ...

چجوریییی فهمیدیییییی😧

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

از چه سالی برام طلسم گرفت؟😭😭😭😭😭😭سال۹۸ من طلسم داشتم؟؟؟

طلسمی در کار نیست

یه رمال خواسته ازت پول بکنه

من دور مدارت انرژی منفی حس نمیکنم

شکست پی در پی از ناخوداگاه خودت داره میاد

شمع تراپی کن

یاسین بخون

و شکرگزاری

شکرگزاری

شکرگزاری

ازدواجم چی میشه؟با چجور آدمی؟

شغلم چی؟

ممنون میشم جواب بدی😍🥲❤️

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

زیاد از حد روش حساب جدی باز کردیتو که خودت قبلا اینجوری نبودی و همه چیز برات بازی بودبشین ببین چی تو ...

اخه من میبینم که جدی قصد ازدواج داره 😧

و خانواده ها در جریانن 😧

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

حست راجع بهم؟

و حس اون بهم چیه؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
فقط به من بگو چرا این پسره میاد نزدیکم و راهشو میگیره باز میره و تو فکرمه

چون خیالش رو راحت کردی که هر موقع بره و برگرده تو هستی

خودت جلوی اون روی خودت برچسب بی ارزشی زدی

میخوای بیاد و دیگه نره

یه مدت بی محلش کن حسابی

این پسره تازه بازیگوشی رو یاد گرفته ذاتش خراب نیست

جذب توانمندی هاش و شکوهش شدم.....جربزش ،استقلال فکری و شخصیتیش ..دیر عصبانی شدنش

چون خیالش رو راحت کردی که هر موقع بره و برگرده تو هستیخودت جلوی اون روی خودت برچسب بی ارزشی زدیمیخوا ...

......ففط میتونم بگم افرین