2777
2789
به امید خدا بله گلمبا رغبت خودشاین دوره زمونه دیگه کسی نمیتونه پسرا رو زور کنه کسیو بگیرنبعدم کی برا ...

ن عزیزم احتمالا اجبار باشه چون قصه اش طول و درازه😓😓ولی مچکرم گلم خیلی حزفاتون امیدبخش بود!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب منو ندادی🥲به هدفم میرسم؟

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

سلام داستان من یخورده متفاوته که پر از سختی و زجره

بنده برای رهایی از این زجر و غم و غصه دنبال یه مدرکی هستم که بااون بتونم طلاق بگیرم و بچه م هم بگیرم

بنظر شما این مدرک  که دنبالشم از شوهرم گیرم میاد؟؟؟

طلاق میگیرم؟؟؟

بچه م دادگاه بهم میده حضانت‌ش میگیرم؟؟؟

عزیزم میشه برای منم بگی لطفا

علاقه شوهرم بهم کم شده یا هنوز دوستم داره؟

اگر علاقش کم شده علتش چیه؟

آیا داره بهم خیانت میکنه؟

مشکلاتم حل میشه عاشقم میشه؟ یا تهش جداییه؟

این خواستگار خواهرم چی میشه؟؟اگه جور نمیشه خواهرم کی ازدواج میکنه

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه