2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم مرسی وقت گذاشتین عزیزدلم دعا کنین همچی درست شه اصلا شرایط خوبی ندارم واسه این حال و اوضاع💔

انشالله بیای بگی خودش پشیمون شده و اشتباهش پذیرفت ولی خودتم باید کمک خودت کنیا

منم دوست دارم مرد اینجوری باشه 

چون شوهر من خیلی غرور داره تا حالا بابت هیچی عذر خواهی نکرده کافیه قهر کنم قیدمو میزنه 

ــــــــــــ بچه ها لطفا دعا کنید خدا بهم صبر و تحمل دوری از خانوادمو بده و این کینه از دل شوهرم پاک بشه مهربون بشه منو زود زود ببره خونه مامانم 🥺🥺

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

انشالله بیای بگی خودش پشیمون شده و اشتباهش پذیرفت ولی خودتم باید کمک خودت کنیا

قربونت برم عزیزم❤️حتماااا حتمااااا

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
لطفا التماس اش نکن اون شخص مورد نظرت از آسمون پایین نیفتاده ک چشماتو باز کنی دور و برت کلی بهتر از ا ...

بعضیا یه چیزی تو وحودشون به اسم وفاداریو شرف وقتی با کسی هست وجدانش شرفش اجازه نمیده اطرافشو نگاه کنه که بخواد یکی بهتر پیدا کنه😐

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

اونجا که گفته رو رفتار و منش و عشق ورزیدنم با شما بیشتر کارکنم خنده م گرفت لامصب انگار از رو کتاب لی ...

گآهی خیلی کتابی حرف میزنه دوسدارم پاشم با پا برم‌توو دهنش وسط ابراز علاقه میگ از شما ک استفاده میکنه قشنگ سرد میشم انگار زن همسایم

این اویزون نیست؟ گاهی میگم این همه ابراز علاقه طبیعی نیست

نه بابا خوشبحالت والا اگه از ته دل دوست داره با پیاماش من انرژی گرفتم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18