2777
2789
چرا باهاش بد بودی

بخدا باهاش نبودم من واقعا براش میمیرم اصلا باهاش بداخلاقی نمیکردم اصلا بد رفتاری نمیکردم شده بود سر بقیه دعوامون شه من وقتی میدیدم کوتاه نمیاد عصبانی میشدم ولی اصلا ادمی نبودم که اذیتش کنم یه غلطی کردم بیمحلش کردم اون روز چون باهاش قهر بودم

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متنفررررم از مردای آویزون و خوار و خفیف اول نقشه میکشن به هدف برسن بعد نمیتونن اشک و آه و گریه و فیل ...

دقیقا همش اداست 

همینا تو زندگی از همه بدترن ها 

کارشون با گریه و مظلوم نمایی راه میندازن و اشتباهات مکررشون زنشون به ستوه میاره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من دوس دارم😂😂

آخه عزیزم به قول خودت ارتباط اولته هنوز ذات و باطن مردارو نشناختی 

مردی که غرور و عزت نفس و مردونگی نداشته باشه انگار یه دلقک سبک سره کنارت بعد از یه مدت حالت بهم میخوره

ببین فراموش نکن ولی التماس هم نکن بذار فکر کنه ازش دل کندی و دیگه یادش نمیکنی خودش به هول و ولا میفت ...

اره از دیروز دیگه هیچی بهش نگفتم 

باید خودش بخواد همچی به خودش بستگی داره

فقط کاش خودش راه بیاد باهام

دقیقا همش اداست همینا تو زندگی از همه بدترن ها کارشون با گریه و مظلوم نمایی راه میندازن و اشتباهات م ...

خیلی نچسب و داغونن حاضرم تا آخر عمرم تنها باشم اما همچین مردی تو زندگیم نباشه

اره از دیروز دیگه هیچی بهش نگفتم باید خودش بخواد همچی به خودش بستگی دارهفقط کاش خودش راه بیاد باهام

حداقل ده روز پیام نده میدونم سختت میشه چون وابسته ای ولی یکمی دوری به نفع خودت تا بیشتر به این رابطه فکر کنی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
حداقل ده روز پیام نده میدونم سختت میشه چون وابسته ای ولی یکمی دوری به نفع خودت تا بیشتر به این رابطه ...

چشم 

مرسی وقت گذاشتین عزیزدلم دعا کنین همچی درست شه اصلا شرایط خوبی ندارم واسه این حال و اوضاع💔