2777
2789
عنوان

متنفرم از یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 94 پست
کدوم قدیم عزیزم سری به تاریخچه گذشته بزنید می‌بینید یلدا اصلا به این معنی ک شما برگزار میکنید نبوده ...

سرچ کنید. در زمان هخامنش و سامانی این رسم یلدا بردن برای نو عروس رواج داشته و پایه گذاری سده

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر خانواده ازش سرد نشو ...اگر میبینی خودش خوبه سرد نشو

اخه دست خود آدم نیست، خانواده اش برگشته بمن میگفت میتونی جدا شی، من همین الان برم بیرون برای پسرم زن پیدا میکنم، حالا من لیسانس دارم و معلم، پسرشون دیپلم و کارگر، من ۲۵ ساله، پسرش ۳۵ ساله، پول انچنانی و خونه و ماشینم نداره، نمیدونم به چیش مینازید، تا الانم موندم بخاطر اخلاق پسرشون بود، ولی هرچی زمان میره جلو من دودل تر میشم، تا الان چندبار بهش گفتم بیا جدا شیم ولی خودش قبول نداره، حتی خانوادشم قبول ندارن فقط ادای الکی میومدن اونموقع😂

سرچ کنید. در زمان هخامنش و سامانی این رسم یلدا بردن برای نو عروس رواج داشته و پایه گذاری سده

لطفا تاریخ را تحریف نکنید 

این یه جشنی بوده که بعد از ساسانیان سریانی یعنی مسیحی گرفته شده زمان هخامنش چنین جشن و سنتی در ایران بنوده

ضمنا سامانیان ازبکستانی و ترک تبار بودن که بهشون میگفتن سامانلی ها 

یلدا کلمه ای سریانی هست چله هم کلمه ای ترکی

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

لطفا تاریخ را تحریف نکنید این یه جشنی بوده که بعد از ساسانیان سریانی یعنی مسیحی گرفته شده زمان هخامن ...

چه ربطی داشت 😐😐😐من گفتم یلدا بردن برای نو عروس از زمان هخامنش و ساسانی رایج بوده چیکار به خود یلدا در م

لطفا تاریخ را تحریف نکنید این یه جشنی بوده که بعد از ساسانیان سریانی یعنی مسیحی گرفته شده زمان هخامن ...

شب یلدا، یا شب چله، یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است که ریشه در فرهنگ و باورهای باستانی ایران دارد. این شب، آخرین شب پاییز و طولانی‌ترین شب سال است که در تقویم شمسی معمولاً برابر با ۳۰ آذر است. شب یلدا از نظر تاریخی و فرهنگی، نمادی از پیروزی روشنایی بر تاریکی و آغاز افزایش طول روزها پس از زمستان به شمار می‌رود.

تاریخچه شب یلدا در ایران

ریشه در آیین مهر (میترا): یلدا از واژه‌ای سریانی به معنای تولد گرفته شده و با زایش خورشید در ارتباط است. در آیین مهرپرستی، که یکی از باورهای پیش از زرتشت در ایران بود، این شب به عنوان زمان تولد خورشید شکست‌ناپذیر (میترا) جشن گرفته می‌شد.

زرتشتیان: در آیین زرتشتی، تاریکی و سرما نماد اهریمن بوده و روشنایی و گرما سمبل اهورامزدا (خداوند) است. شب یلدا، به عنوان طولانی‌ترین شب سال، زمانی برای مقاومت در برابر تاریکی و انتظار برای طلوع دوباره نور و روشنایی بوده است.

دوره ساسانیان: در این دوره، شب یلدا جشن گرفته می‌شد و مردم به احترام خورشید، که در روزهای بعد قدرت بیشتری می‌گرفت، گرد هم می‌آمدند. این جشن‌ها با خوردن خوراکی‌های خاص و شادی همراه بود.

چه ربطی داشت 😐😐😐من گفتم یلدا بردن برای نو عروس از زمان هخامنش و ساسانی رایج بوده چیکار به خود یلد ...

خودت میگی یلدا بردن بعد میگی چه ربطی به یلدا داره ؟ فازت چیه ؟ خخخ وقتی از پیجای اینستاگرامی یه چیزی شنیدی تکرار میکنی همین میشه 

زمان هخامنشی و ساسانی خیلی با هم فاصله داشته هخامنشی یلدا بردن کجا بوده چرا داستان درمیارین اون زمان مردم تو کپر زندگی میکردن نون نداشتن بخورن آب نداشتن خودشون بشورن وقتی اسکندر مقدونی اومد شکستشون داد تمام مردم از بردگی نجات پیدا کردن برو اسکندرنامه نظامی بخون برو چهارتا کتاب بخون بعد حرف بزن 

ضریب هوشی یک آریایی خخخ

شب یلدا، یا شب چله، یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است که ریشه در فرهنگ و باورهای باستانی ایران دارد ...

کپی خوبی بود از اینترنت ولی همشون اشتباهه ! بجای اینترنت و ویکیپدیا که کاملا جعلی و اشتباه هستن برید کتاب بخونید

لغتنامه دهخدا درباره ی کلمه یلدا : 

واژه Yaldā از مسیحیان سریانی زبان گرفته شده‌است. طبق لغت‌نامه دهخدا، یلدا واژه‌ای سریانی و به معنای تولد است و ازآنجاکه شب چله با میلاد مسیح همزمان است، به آن شب یلدا نیز می‌گویند.

این جشن هیچ ارتباطی با زرتشت نداره آئین های زرتشت مشابه آئین های دین های هندوستانی مثل سیک ها هست نه ایرانی ها

یلدا برای اولین بار توسط ساسانیان که سریانی و از هرمز چهارم به بعد ترک زبان بودند جشن گرفته شده 

خود فردوسی ساسانیان را مخصوصا شاه هرمز رو هرمز ترک زاد نوشته 

کاری با اینا ندارم کجایی بودن زبانشون چیبود ولی خزعبلاتی مثل میترا و پیترا که همشون جعله رو به خورد مردم ندید

کپی خوبی بود از اینترنت ولی همشون اشتباهه ! بجای اینترنت و ویکیپدیا که کاملا جعلی و اشتباه هستن برید ...

از هوش مصنوعی پرسیدم خیالم راحت بشه که شد 

یه جوری با تمسخر میگید کپی خوبی بود انگار دستکاری کردم متوجه نشی کپبه🤣خب همونو کپی کردم بخونی . 

به هر صورت اگر زمان ساسانی و هخامنش هم نباشه دوران قاجار بود ؛ از بابت این اگر اشتباهی هست من قبول میکنم . اما رسم یلدا بردن بسیار قدیمیه

از هوش مصنوعی پرسیدم خیالم راحت بشه که شد یه جوری با تمسخر میگید کپی خوبی بود انگار دستکاری کردم متو ...

من برنامه نویس هستم عزیز کل زندگیم تقریبا با هوش مصنوعی میگذره خیالت راحت که 50% اطلاعات هوش مصنوعی هم کاملا اشتباهه شما برو به هوش مصنوعی بگو یه اسم بگو که چهار حرف باشه و نقطه نداشته باشه اگه تونست همه حرفاشو قبول دارم 

من برنامه نویس هستم عزیز کل زندگیم تقریبا با هوش مصنوعی میگذره خیالت راحت که 50% اطلاعات هوش مصنوعی ...

باش الان میرم بپرسم جالب شد 

اگه یکم باهاش ور بری بعدش  ممکنه درست جواب بده ولی در کل هوش مصنوعی اطلاعاتش مستند نیست میتونی در مورد مدل زبانی مطالعه کنی توی هوش مصنوعی و میبینی اصلا منبع اطلاعات این هوش ها دقیقا مقالات اینترنتی هست اگه شما هزار تا مقاله درست کنی بنویسی ماست رنگش سیاهه از فردا هوش مصنوعی هم میگه ماست سیاهه

اره رفتم پرسیدم 

چه عجیب اول بهش گفتم این سوال اشتباه جواب داد سری بعد گفتم نه این سه حرفه چهار حرفی بگو بعد گفت درست میگی بعدش اسم سارا رو پیشنهاد داد دوباره بلافاصله پرسیدم یه اسم چهار حرفی بگو نقطه نداشته باشه دوباره به سه حرفی گفت 

خیلی عجیبه دلیلش چیه؟