2777
2789
عنوان

متنفرم از یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 94 پست

استارتر چه یلدایی ای گرفتی برای عروس، دلم خواست😂 برای من یه انگشتر دوگرمی گرفتن و تزیینات که کلا شد دوتومن، یه بوت و یه بارونی که شد یک و پونصد، کلا ۶ ۷ تومن😂 همینم با کلی جنگ و جنجال گرفتن 

استارتر چه یلدایی ای گرفتی برای عروس، دلم خواست😂 برای من یه انگشتر دوگرمی گرفتن و تزیینات که کلا شد ...

احترامی که با جنجال بیاد به درد نمیخوره هعی💔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هم رسم قشنگیه من دوسش دارم درضمن برای عروس هم هرکی درحدتوانش باتزعینات وسلیقه خوب میتونه یلدایی ببره عروسش وخوشحال کنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
ترکیم موتفقم

الله وکیلی جمعش کنید این رسمو بخدا خیلی از رسما بد جا افتاده بینتون جز فشار هیچی نداره برای خانواده ها والا منم پسر بودم هیچوقت حاضر نبودم ازدواج کنم با این اوضاع 

بخدا ما اصلا همچین رسمایی نداریم نه یلدایی نه عیدی نه این چیزا هیچی واقعا 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

ما تجملات نداریم در حد خودمون برگزار میکنیم،برام بهترین یلدایی رو آوردن خانواده شوهرم ۱۲ طبق بود ولی اصلا توقع بیجا نداشتم ازشون خودشون دوست داشتن آوردن سال بعدشم هنوز عقد بودیم باز سکه و شیرینی و گل آوردن،البته بگم زمان من طلا گرمی ۹۳ هزار تومن بود و سکه کامل یک میلیون

بلندترین فریاد من سکوت من است...
این رسم ها از قدیم مونده اتفاقا به خصوص دوران قاجار

کدوم قدیم عزیزم 

سری به تاریخچه گذشته بزنید می‌بینید یلدا اصلا به این معنی ک شما برگزار میکنید نبوده همه اسنادش توی کتابای اون دوران هست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اره بابا با همین اداهاشون از پسرشون سرد شدم، نمیدونم ته رابطمون چی میشه😂

بخاطر خانواده ازش سرد نشو ...اگر میبینی خودش خوبه سرد نشو

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نه والا میشه توصیفش کنی؟

دوران قدیم توی ایران باستان وقتی روز کم کم کوتاه میشده، باور داشتن که الهه خورشید که اسمش میترا بوده، میمیره. 

و صبح فردای شب یلدا متولد میشه.

یه سفره از خوراکی های قرمز میچیندن به عنوان پیشکش به میترا 

دور هم هم جمع میشدن چون باور داشتن وقتی میترا نیست دنیا پر از دیوه و دیو ها عامل گناه و اعمال ناپسنده. اگه دور هم جمع باشن دیو ها نمیتونن بهشون آسیب بزنن