ک چی بشه . همه چی شده تجملات . فلان میوه و آجیل و شام مخصوص شب یلدا و چی و چی و چی . همین نی نی سایت رو نگاه میکنم تازه عروسا نوشتن برای من یلدایی نمیارن ناراحتم . برای من یلدایی آوردن کم آوردن ناراحتم . برای یلدای من فلان چیزو نیاوردن ناراحتم . این مسخره بازیا چیه . یه یلدای ساده حداقل ۱۰۰ ۱۵۰ میلیون آب میخوره واسه یه جوون . این رسم و رسوم مسخره شده مصیبت
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
اره رفتم پرسیدم چه عجیب اول بهش گفتم این سوال اشتباه جواب داد سری بعد گفتم نه این سه حرفه چهار حرفی ...
چون هوش مصنوعی به اون اندازه که میگن هوشمند نیست LLM یه ساختار هوش مصنوعی هست که توش قدرت تفکر نداره فقط بهش یاد دادن چطوری داده ها رو پردازش کنه از توش چیزی دربیاره به شما بگه
پس وقتی با هوش مصنوعی حرف میزنید فکر نکنید اون همه چیز دان هست اون فقط یه منبع اطلاعاتی هست ممکنه درست باشه ممکنه غلط
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉