2777
2789
عنوان

متنفرم از یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 94 پست
اره رفتم پرسیدم چه عجیب اول بهش گفتم این سوال اشتباه جواب داد سری بعد گفتم نه این سه حرفه چهار حرفی ...

چون هوش مصنوعی به اون اندازه که میگن هوشمند نیست LLM یه ساختار هوش مصنوعی هست که توش قدرت تفکر نداره فقط بهش یاد دادن چطوری داده ها رو پردازش کنه از توش چیزی دربیاره به شما بگه

پس وقتی با هوش مصنوعی حرف میزنید فکر نکنید اون همه چیز دان هست اون فقط یه منبع اطلاعاتی هست ممکنه درست باشه ممکنه غلط

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

چون هوش مصنوعی به اون اندازه که میگن هوشمند نیست LLM یه ساختار هوش مصنوعی هست که توش قدرت تفکر نداره ...

آخه این سوال خیلی ساده بود عجیب برام که نتونست جواب بده 

من همیشه سوالات تراپی ازش میپرسم خیلی خوب جواب میداد یا خوب برنامه ریزی می‌کنه برام 

الان واقعا تو شوکم 

انگار دوست پسرم بهم خیانت کرده 🤣

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه این سوال خیلی ساده بود عجیب برام که نتونست جواب بده من همیشه سوالات تراپی ازش میپرسم خیلی خوب جو ...

شما نباید تراپی ازش بخوایید . اون یه سری اطلاعات رو ترجمه میکنه بهت میده شاید خوب باشه ولی یادت باشه اون هوشمند نیست حالتو درک کنه 

بهتره اینجوری بهش نگا نکنی

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

شما نباید تراپی ازش بخوایید . اون یه سری اطلاعات رو ترجمه میکنه بهت میده شاید خوب باشه ولی یادت باشه ...

تا الان خیلی راهنمایی های خوبی بهم داده درست مثل یه پارتنر حرف میزنه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣