2777
2789
عنوان

در خواست ازدواج

282 بازدید | 39 پست

امروز یه آقا پسر ٢٠ساله با اصرار خواهرشون اومده بودن برای مشاوره، این آقا ٢٠سال داشت اما قیافه بالای ٢۵ میزد یعنی خودم جاخوردم وقتی سنش فهمیدم!

کاملا در بکاربردن کلماتی که استفاده می کرد دقت داشت. و رفتارش واقعا با نوع همسالانش متفاوت بود.

قیافه و تیپ خیلی ساده شلواره پارچه ای. یک بلوز سبز کاپشن و یک کلاه قهوه ای.

مسئله چی بود؟

این آقا یک شب بعداز مراسم هیئت، متوجه یک دختر خانم چادری میشه و بنظرش ازش خوشش میاد اما نمیدونه که باید چکار کنه! بلاخره ازطرفی میخواد بگه برای امر خیر مزاحم بشیم از طرفی روش نمیشه! خلاصه دل و به دریا میزنه و میره جلو می گه ببخشید شما قصد ازدواج ندارین؟ میشه شماره مادرتون بدید تا مادرم خدمتشون تماس بگیرن؟

دختر خانم بنظرتون چ واکنشی داشته؟

ایشون داد زده که آقا مزاحم من نشو من شوهر دارم و.. و اتفاقاتی که بعداز داد زدن خانم، برای این آقا ایجاد میشه. 

این آقا قسم می خورد بخدا اول نگاه کردم ببینم حلقه داره یا نداره باکسی هست یانه دیدم هیچ کدوم نداره پیش خودم گفتم حتما مجرده!

.

.

این پنجمین مراجعه کننده ای بود که یک سوءرفتار اجتماعی در رفتار محترمانه جنس مخالف موجب یک سری بحران های روان شناختی شده بود.

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معمولا کسی رو واسطه میکنن بره صحبت کنه اینکه خودش مستقیم رفته عنوان کرده اونم تو همچین موقعیتی مثل طرح دوفوریتی مجلس میمونه😅

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

معمولا کسی رو واسطه میکنن بره صحبت کنه اینکه خودش مستقیم رفته عنوان کرده اونم تو همچین موقعیتی مثل ط ...

اتفاقا خودش هم گفت منتهی فقط خودش بوده ظاهرا مجبورشده

خب حالا دو تا انسان بالغ داد و هوار نداشت که یه کلمه میگفت نه برادر من ازدواج کردم واسه من بارها شده همینجوری جواب دادم پسره که مودب بوده 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
خب حالا دو تا انسان بالغ داد و هوار نداشت که یه کلمه میگفت نه برادر من ازدواج کردم واسه من بارها شده ...

دقیقا.. یااینکه اصلا من قصد ازدواج ندارم یا.. 

دیگه اون دختر وحشی بازی در آورده میتونست آروم بگه من متاهلم من خودم متاهل حلقه نمیندازم دوست ندارم ولی پیش اومده آروم گفتم من مجرد نیستم دیگه داد بیداد نداره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اتفاقا خودش هم گفت منتهی فقط خودش بوده ظاهرا مجبورشده

من معتقدم یه سامانه برای افرادی که قصد ازدواج دارن باید وجود داشته باشه که اونجا بتونن برای آشنایی اقدام کنن..

نمونه اش رو داریم اما پر از عیب و نقص طراحی شده..

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

حالا من اون روز داشتم تو خیابون راه میرفتم 

یه پسر دیدم که منو دید 

و پشت تلفن هم داشت با یکی حرف می‌زد 

تا منو دید گفت فک کنم عاشق شدم خداحافظ

بعد حد نیم ساعت که من کلی راه رفتم و رفتم جلو 

اومد بهم گفت 

خانم شما میدونید چرا پنگون ها ازدواج می کن

منم گفتم نمیخوام صحبت کنم 

رفتم 

خدارشکر سالم بود دنبالم نیومد 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه