2777
2789
اخ خدا اخه چراااا اینکارو میکنن مادرشوهر منم ۶۰ساله انقدر ناله کرد آخر دوباره سکته کرد برای بار دوم

چون دنبال جلب توجه هستن

اینقدررررررر بیخودی اه و ناله میکنن تااا واقعا مریض میشن 

۶۵ سالشه اگه خودش بخواد سرحاله وقتی که نخواد مریضه ! زمانی میخواد سرحال باشه که بفهمه یکی از بچه هاش میره مسافرت و اینم فک میکنه باید همراهیشون کنه ! بقیه موارد مریضه و ناخوش احوال ! پدرشوعرم خودش کارا رو میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ مادر شوهر خوبی داریچ الگوی خوبی داریافرین بهشاونوقت مادر شوهر من یک عمر ادای مریضی دراوردو اخرم پو ...

همینطوره . 

واقعا باید ماها یاد بگیریم .‌ مسافت های طولانی رو کنونی میپوشند و پیاده روی میکنند .. 

شرایط هوا مساعد نباشه ۴۵ دقیقه تو منزل دنیا به دست راه میرن و حرکت میزنند ..  

خداوند مادر همسر شمارو رحمت کنه 🙏 

الهییییی مامانت سنی نداره بنده خدا تو کمکش میکنی ؟؟

از مامانم پنج ساعت دورم یه خواهر مجرد دارم که لیوان ابم باید بدی دستش   بابام کمکش می‌کنه چون به غیر قلبش دارد کمر دردم داره ولی هروقت بریم خونشون خودم شوهرم سعی میکنیم کمک کنیم خونه مادر شوهرم زیاد کمک نمیکنم چون به شدت ایراد گیر و کار کسی قبول نداره مامانم ۴۹ سالش مادرشوهرم ۵۵

ادم خودش وقتی جوان هست باید مواظب سلامتی اش باشهوقتی پیر شد مزاحم بقیه نباشهبچه های نسل بعد پدر مادر ...

ضمن اینکه بچه های ما اغلب تک هستند .. آخر عذاب و ستم هست جور پدر و مادر رو یک بچه بکشه .. این یعنی تباهی زندگی خودش . 

یک جایی جمله ای خوندم بسیار جذاب و صحیح ؛ 

()عصای پیری ما بچه های ما نیستند ,

عضلات ما هستند ))

از مامانم پنج ساعت دورم یه خواهر مجرد دارم که لیوان ابم باید بدی دستش بابام کمکش می‌کنه چون به غیر ...

الهی عزیزم 

چرا انقدر زود مریض میشن مامانا 

اونم با این سن کمشون 

ضمن اینکه بچه های ما اغلب تک هستند .. آخر عذاب و ستم هست جور پدر و مادر رو یک بچه بکشه .. این یعنی ت ...

بسیااااار زیبا و مفید بود جمله ات

👏👏👏👏👏👏

دیگه گذشت دوره حرف  بچه عصای پیری 

عصای پیری پول هست و عضله💪💪💪

الهی عزیزم چرا انقدر زود مریض میشن مامانا اونم با این سن کمشون

اره واقعا با مریضیشون غصه ما بیشتر میشه مامانم انقد فکر و خیال می‌کنه و غصه همرو میخوره مریض شده در عرض چهار سال دو تا خواهر و یه برادرش از دست داد همش میشینه گریه زاری می‌کنه مریض شده

چ خوب ک سرش گرمه خودش هست بدم میاد از مادرایی ک همش اه و ناله میکنن همش حس عذاب وجدان میدن ب بچه هاش ...

مادرشوهر من هز وقت از خونشون برمیگردم مریض میشم مثلا الان