2777
2789
مادرشوهر من هز وقت از خونشون برمیگردم مریض میشم مثلا الان

بحاطر حجم انرژی منفی خونشون هس

منم هررر بار میرم خونه مادر شوهرم 

اینقدر اه و ناله میکنه 

غمگین هس

تا دو روز مریض میشم

روحی و جسمی 

چ خوب ک سرش گرمه خودش هست بدم میاد از مادرایی ک همش اه و ناله میکنن همش حس عذاب وجدان میدن ب بچه هاش ...

اه و ناله سرجاشه کلا عاشق اینه بگه مریضم ولی مسافرت و دور دورش سر جاشه باور کن کم پیش میاد خونه باشه ،اصلا تمیزی نمیکنه اصلا نهایت یه غذا بپزه ،قبلا من کمک میکردم ،چندسالی میشه نمیرم ،الان جاریم همه کارها رو دوششه مثل خونه تکونی شستن پتو و ملحفه و پرده ...،خونه هم نباشه باید برا پدر شوهر و برادرشوهرم شام و نهار بزاره ظرفاشون بشوره ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحاطر حجم انرژی منفی خونشون هسمنم هررر بار میرم خونه مادر شوهرم اینقدر اه و ناله میکنه غمگین هستا دو ...

دقیقااااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مادر شوهر من سکته کرده الانم نمیتونه راه بره 

کافیه کسی دو دقیقه دیر بره وقتی صداش میزنه 

انقدر داد میزنه ک نگو 

اه و ناله سرجاشه کلا عاشق اینه بگه مریضم ولی مسافرت و دور دورش سر جاشه باور کن کم پیش میاد خونه باشه ...

اشتباه میکنه جاری 

بد عادت شدن

وظیفش نیست بنده خدا انقدر کار کنه

باز خداروشکر رو پای خودشه خدارو شکر کنید

خداروشکر الهی همیشه سرحال باشه و محتاج بچه هاش نشه .واقعا از افراد ناتوان و از پاافتاده نگهداری کردن سخته حالا چه بچه باشه چه بزرگسال 

خدا کنه ماهم عاجز نشیم عاجزی سخته

خداروشکر الهی همیشه سرحال باشه و محتاج بچه هاش نشه .واقعا از افراد ناتوان و از پاافتاده نگهداری کردن ...

ایشالله 

ما ک فعلا دوماهه گرفتاریم 

بخدا حال ندارم حتی حموم برم