2777
2789
دقیقااااااا همینه بخدا مریض بوده یا نبوده ؟؟

هیچوقت مریض نبوده

ولی برای جلب توجه اطرافیان همیشه ادای مریضی درمی‌آورد 

همه میدونستن

الان بعد ۱۵ سال واقعا درب و داغون شده

سی سال بیشتر از سنش ب نظر میاد 

مادرشوهر من ازین دسته زنایی که میخواد بگه من خیلی قویم و مثلا پیش شوهر من بگه زنه تو تنبل یا پیش بقیه بگه زناشون تنبلن بخاطر همین می‌ره بازار بیست کیلو بیست کیلو وسیله میخره و ازونحایی که خسیسه پیاده میاره خونه   پدرشوهرمم از جلو مغازه رد شه زنش بگه یه تخم مرغ بخر نمیخره بیاره بعد مادرشوهرم دایم از دست درد و پا درد میناله میگه آرتروز دارم کسی کمک حالش نیست به اون صورت چون برادر شوهرم خیلی هواش داشت که اونم مهاجرت کرد شوهر منم هرکاری براش بکنه قبول نداره بچه دیگه آیم نداره ولی نسبت به مامانم که از مادر شوهرم کوچیکتره مادرشوهرم سرحال تره مامان من بنده خدا خیلی مریضه هنوز به پنجاه نرسیده سه تا فنر تو قلبشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر حاله ماشالا ۶۰ سالشه به نظرم تنها دعای خیری که عروس در حق مادرشوهر باید بکنه اینکه همیشه سالم و ...

اره 

مادر شوهر من سکته کرده دو ماهه از کار و زندگی افتادیم همه🥺🥺

هم گناه داره هم ما گناه داریم 

۷۷ ساله هستند . 

خدارو شکر در صحت و سلامت کامل .. ورزشکار و همواره مراقب تغذیه اشون هستند . 

کمک حالمون هستند😊خدارو شکر به چیزی یا کسی نیاز ندارند . 

من از ایشون آموختم مراقب خودم و سلامتین باشم .. و این یعنی عشق واقعی به فرزند .. چرا که فردای پیری زمینگیر نخواهم بود .. وبال گردن و زندگی بچه هام .

مادرشوهرم هفتاد سالشه پادرد و کمر درد داره

دخترم نداره منم طبقه بالاش زندگی میکنم بیشتر وقت ها میرم کمکش 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
مادرشوهر من ازین دسته زنایی که میخواد بگه من خیلی قویم و مثلا پیش شوهر من بگه زنه تو تنبل یا پیش بقی ...

الهییییی 

مامانت سنی نداره بنده خدا 

تو کمکش میکنی ؟؟

۷۷ ساله هستند . خدارو شکر در صحت و سلامت کامل .. ورزشکار و همواره مراقب تغذیه اشون هستند . کمک حالمو ...

چ مادر شوهر خوبی داری

چ الگوی خوبی داری

افرین بهش

اونوقت مادر شوهر من یک عمر ادای مریضی دراورد

و اخرم پوکید

مادرشوهرم هفتاد سالشه پادرد و کمر درد دارهدخترم نداره منم طبقه بالاش زندگی میکنم بیشتر وقت ها میرم ک ...

خدا خیرت بده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

۷۷ ساله هستند . خدارو شکر در صحت و سلامت کامل .. ورزشکار و همواره مراقب تغذیه اشون هستند . کمک حالمو ...

ادم خودش وقتی جوان هست 

باید مواظب سلامتی اش باشه

وقتی پیر شد مزاحم بقیه نباشه

بچه های نسل بعد پدر مادر نگه دار نیستن

ما خودمون از الان مواظب خودمون باشیم 

هیچوقت مریض نبودهولی برای جلب توجه اطرافیان همیشه ادای مریضی درمی‌آورد همه میدونستنالان بعد ۱۵ سال و ...

اخ خدا 

اخه چراااا اینکارو میکنن 

مادرشوهر منم  ۶۰ساله 

انقدر ناله کرد آخر دوباره سکته کرد برای بار دوم