۶۵ سالشه اگه خودش بخواد سرحاله وقتی که نخواد مریضه ! زمانی میخواد سرحال باشه که بفهمه یکی از بچه هاش میره مسافرت و اینم فک میکنه باید همراهیشون کنه ! بقیه موارد مریضه و ناخوش احوال ! پدرشوعرم خودش کارا رو میکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الهییییی مامانت سنی نداره بنده خدا تو کمکش میکنی ؟؟
از مامانم پنج ساعت دورم یه خواهر مجرد دارم که لیوان ابم باید بدی دستش بابام کمکش میکنه چون به غیر قلبش دارد کمر دردم داره ولی هروقت بریم خونشون خودم شوهرم سعی میکنیم کمک کنیم خونه مادر شوهرم زیاد کمک نمیکنم چون به شدت ایراد گیر و کار کسی قبول نداره مامانم ۴۹ سالش مادرشوهرم ۵۵
الهی عزیزم چرا انقدر زود مریض میشن مامانا اونم با این سن کمشون
اره واقعا با مریضیشون غصه ما بیشتر میشه مامانم انقد فکر و خیال میکنه و غصه همرو میخوره مریض شده در عرض چهار سال دو تا خواهر و یه برادرش از دست داد همش میشینه گریه زاری میکنه مریض شده