2777
2789

منم تا راهنمایی میشاشیدم 

چند وقت قبل هم میریخت چند قطره.بخاطر دیر رفتن و اینا

بعد تو ایسنتا ی دکتری حرف میزد میگفت ب هیچ وجه خانومها تو حموم جیش نکنید چون تکرر ادرار میگیرین و نشت ادرار.میگفت آناتومی بدن زن طوری هست ک نباید سرپا جیش کرد.یا مثلا آب حموم ک باز میشه جیش کنی هر جا صدای آب اینا بیاد جیش میاد مث استخر و اینا.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا راهنمایی میشاشیدم چند وقت قبل هم میریخت چند قطره.بخاطر دیر رفتن و اینابعد تو ایسنتا ی دکتری ح ...

عزیزم ببخشید یعنی تا راهنمایی کنترل ادرار نداشتید؟پسرم 7سالشه همیشه قبل دستشویی یکم لباسش خیس میکنه من خیلی اذیتم واسه این مشکلش شما چیکار کردید خوب شدید؟

عزیزم ببخشید یعنی تا راهنمایی کنترل ادرار نداشتید؟پسرم 7سالشه همیشه قبل دستشویی یکم لباسش خیس میکنه ...

آره.هر شب جیش میکردم.از استرس بود.بابا مامانم دعوا میکردن.بچه ها زیاد بودیم.بی توجهی.

قبل خواب حتما مجبورش کن بره دستشویی.من خیلی وقتا فک میکردم رختخواب. دستشویی هست و ول میکردم.

اینجور مواقع فقط یه دکتر خوب میتونه کمک کنه که این مشکلات رو پست سر بذارین من دکتر پریا گران رو پیشن ...

شبیه تبلیغات تلوزیونی حرف میزنید😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم