روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
اگه قرار به حس بود همه توی کنکور رتبه 1 بودن همه گزینه ها رو حسی میزدن
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه وقتی نمیدونن حسیه مگه😃اگه قرار به حس بود همه توی کنکور رتبه 1 بودن همه گزینه ها رو حسی میزدن
دقیقاا
حالا بنظر شما چیکار کنم
با یکی وارد رابطه بودم بعد یک هفته اس تموم کردیم و من دیگه جایی که بود نرفتم بنظرت برم یا نه🥲
دقیقااحالا بنظر شما چیکار کنمبا یکی وارد رابطه بودم بعد یک هفته اس تموم کردیم و من دیگه جایی که بود ...
اگر میخوای دوباره وصل بشید برو اگر به هیچ وجه نمیخوای ادامه بدی و میترسی بیاد گولت بزنه نرو. اگر نمیخوای ادامه بدی و دیگه ترسی هم ازش نداری و مهم نیست برات برو.
کل وجوه قضیه رو برات گفتم😃
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
اگر میخوای دوباره وصل بشید برو اگر به هیچ وجه نمیخوای ادامه بدی و میترسی بیاد گولت بزنه نرو. اگر نمی ...
مرسی عزیزدلم😍