2777
2789
عنوان

میخوام چادر قشنگ بخرم😁📸 کدومش

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست
عزیزم اینا رو من روی سر دیدم خیلی بد و نامرتب می ایستن به نظرم زیاد جالب نیستن

اره من دارم جده آدم شبیه خرس قطبی میشه باید آستین داشته باشه

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر هیکل پر یا تپلی داری ققط سعی کن چادری بخری که زیاد پف نباشه وگرنه خیلی بد هیکل نشون میده باید ظر ...

وای اره حق گقتی

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

واسه چارچه یا مدلش؟حس میکنم سومی شیک تره

از نظر مدل نمیدونم ولی کرپ خیلی سنگینه مخصوصاً مدل جده که پارچه زیاد میبره  اما خوبیش اینه خیلی مشکیه ندا سبکتره 

این کاربری دست دو نفر است
😍

من تجربه ی ندا رو داشتم خیلی سبکه ولی جنس پارچش طوریه که خیلی مشکی نیست و چون خیلی سبکه رو سر واینمیسته باید کش بزنی براش.ولی اگه زیاد چادرمیگیری و از لحاظ مالی اوکی هستی وقتی که پول داشتی امتحانش کن

اگر هیکل پر یا تپلی داری ققط سعی کن چادری بخری که زیاد پف نباشه وگرنه خیلی بد هیکل نشون میده باید ظر ...

خب از طرفی اینا ک ثپلو چاقن چادر با قواره کوچیک مثل دانشجویی میپوشن بیشتر بدنشون مشخصه 

پس چادر برا چی میپوشن ؟

تپلاهم باید چادر عربی ک زیاد پارچه برده و جاداره بپوشن بنظرم 

ک کل بدنشون از زیر چادر مشخص نشه مث دانشجویی 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اره من دارم جده آدم شبیه خرس قطبی میشه باید آستین داشته باشه

آره بعضی هاشون اینقدر چین خوردن داخلشون دوبرابر میشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از نظر مدل نمیدونم ولی کرپ خیلی سنگینه مخصوصاً مدل جده که پارچه زیاد میبره اما خوبیش اینه خیلی مشکی ...

وا ندا از کرپ سبک تره؟

من فکر میکردم کرپ سبک تره

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘