2777
2789
عنوان

میخوام چادر قشنگ بخرم😁📸 کدومش

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست
عارع ولی من لاغرم و کشیده خیلی قشنگ میشه

بله پس عبا خیلی بهتون میاد اما خب بازم سعی کن خیلی زیاد چین و پف نداشته باشه خیلی مدلاشون متنوعه 

حتما سبک باشه و کاملا سیاه یعنی ببین پارچه بور نباشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟ من عدبی ساده قبلا داشتم خیلی بهم میاداما اون ساده بود قسمت انگشتت بند داشتاستینش اینطور نبود

بعضی از این جده ها خیلی بد دوخت هستن به نظرم چادر رو باید اول سر کنی اینترنتی واقعا نمیشه اعتماد کرد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اون نداسویسی و من پسندیدم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چون چادری بودی برات ادرس این کانالو گذاشتم .تو ایتا کانلش مطمئنه قراره تخفیف بزاره از اون خرید کن .ک ...

انلاین سفارش دادین راضی بودی؟؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

هر کدومو خریدی مبارکتون باشه تو مراسم شادی سر کنی قیمت این چادرها چنده ؟

گفتم عزیزم اولی ۸۹۰  ددمی ۱ میلیون و ۸۰ تومن  سومی ۱ میلیون و ۱۹۰ تومن

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
کش بنداز بدون کش ک اصلا نمیشد وایسته

اره همیشه کش میندازم 

بدون کش ک اصلا نمیتونم بپوشم 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .