2777
2789
عنوان

میخوام چادر قشنگ بخرم😁📸 کدومش

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست
این اولیه

قیمتش خوبه 

ولی من مچ کارشده یا روسرش نگینو اینا اصلا دوس ندارم 

ساده میگیرم با مچ گشاد نه تنگ 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اگر هیکل پر یا تپلی داری ققط سعی کن چادری بخری که زیاد پف نباشه وگرنه خیلی بد هیکل نشون میده باید ظر ...

عارع ولی من لاغرم و کشیده خیلی قشنگ میشه

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگترين و بهترین و اصلی ترین تبلیغ کننده طـرح

#بـــزرگــتـریـن رویــداد حــجـــاب کــشـور

خود شما عزیزان طهورایی هستید😍📣

که دارید بـنــر طـــرح رو به دوستانتون 

بهر کسی که میشناسید ارسال میکنید

تا اونا هم این #فــرصـت خرید فوق‌العاده

رو از دست ندن....🥳📣

همه محصولات 

همه مدلها 

در جمعه ۳۰ آذر ماه(ساعت شروع 1 بامداد جمعه)

فقط و فقط و فقط

990 هزاااار 😇

بـه عـشق حــضـرت زهــــرا علیهاالسلام 💚

بـمـناسبـت روز مـــادر ❤️

گــرامیـداشــت مــقام زن💌

https://eitaa.com/joinchat/2721382422C7b95832f20

.

عارع ولی من لاغرم و کشیده خیلی قشنگ میشه

اینا ک روسرشون مث عبا عربیه یا همون مدل جده قشنگه 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

همش قشنگه

جنس نمیدونم، باید ببینم تا بتونم نظر بدم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چرا؟ من عدبی ساده قبلا داشتم خیلی بهم میاداما اون ساده بود قسمت انگشتت بند داشتاستینش اینطور نبود

من اگر بودم ساده و جمع و جور تر بر می‌داشتم و ساق دست گیپور و طرح دار و متنوع زیرش میپوشیدم همین استینای تور دار ساق دست هست ازشون در طرح های مختلف  

هیچی مثل سادگی نیست آخه اینا دل میزنه 

بعد به نظرم از نزدیک جنسشون رو ببینی و سرت کنی بهتر میتونی تشخیص بدی باید قوارش بهت بیاد 

بزرگترين و بهترین و اصلی ترین تبلیغ کننده طـرح #بـــزرگــتـریـن رویــداد حــجـــاب کــشـورخود شما عز ...

خواهرم میخواس بخره 

ممنون 

ژرزرت قبلا داشتم نمیشد سر کردمیگن ندا سبک ترعکرپ هم ک کلا سبکهحالا اگ بازم راخت نبودم کش میزارم

اره برا من ژرژته فک کنم و سبک نیس😔

چون چادری بودی برات ادرس این کانالو گذاشتم .تو ایتا کانلش مطمئنه قراره تخفیف بزاره از اون خرید کن .ک ...

باشه مرسی عزیزم اتفاقا هتدز دارم میگردم

من اگر بودم ساده و جمع و جور تر بر می‌داشتم و ساق دست گیپور و طرح دار و متنوع زیرش میپوشیدم همین است ...

همه شون جده اند

بعد اگ انلاین بخرم خیلی ارزون تر واسم میفته

تو شهرمونم ارینا پیدا نمیکنم

دوست دارم دیگع استین لباسم دیده نشع