2777
2789
عنوان

چرا اینقدر اینجا پرستار و معلم رو باهم مقایسه می کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 153 پست
من ۳۰ تا دانش آموز دارم هیچکس نمیدونه از هشت صبح تا ۱ ظهر با سی تا پسر بچه شر و شیطون و بیش فعال و د ...

به خاطر حقوق دانشجویی و تعطیلات تابستونشه

وگرنه خودشون عمرن نمی‌تونن پنج دقیقه ۳۰ تا بچه رو تحمل کنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر حقوق دانشجویی و تعطیلات تابستونشهوگرنه خودشون عمرن نمی‌تونن پنج دقیقه ۳۰ تا بچه رو تحمل کنن

بآور کن اگه به من باشه من تابستون هم حاضرم برم سر کلاس ولی خانواده ها چی ؟بچه ها چی ؟حاضرن برن سرکلاس ؟

دقیقا اینا همونایی هستن که تحمل شیطنت یک ساعت بچه خودشون رو ندارن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فرهنگیان از رشته هایی مثل ریاضی و انسانی راحت قبول میشی از تجربی آره سخت میشه کمی و تو مناطق کم برخو ...

پرستاری ی رتبه میاری و تموم 

معلمی نه تنها همون حدود رتبه میخاد کلی مراحل دیگم داره 

کارش سخته ولی قبولیش ن 

مشخصه 

گلی ترازت چند بود و از کی شروع کردی به خوندن

من از دهم میخوندم اما مستمر نبود وقتی ناامید میشدم میشد که مدتی نخونم اما از اواخر مهر تا کنکور اردیبهشت اوایل ۶-۷ ساعت و اواخر ۳ ساعت میخوندم 

ترار کنکور زبان ۷۱۲۳ ( اصلا برای زبان نخونده بودم هدفم رشته ریاضی بود حتی ی تست هم نزده بودم با اینکه سخت‌ترین منکر زبان بود ) 

تراز اختصاصی فرهنگیانم ۱۰۴۱۶ 

تراز امتحانات نهاییم ۸۰۳۲ 

تراز مصاحبه ام ۷۶۸۰ 

در آخر ترازم شد ۸۲۱۱ 😅

دو نفر شهرمون میخواست که من اول شدم اون تراز نهاییش شده بود ۷۸۰۰ درصورتی که ابحیم تراز نهاییش شده بود ۸۰۷۰ ( ابجیم کد ۶ خورد ) 😢

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بخداااا درست میگیآفرین یکی مثل شما کلی زحمت کشیده. درس خونده. درس خون کلاس بوده. کنکور داده. و ...

دقیقا منم با حرفتون موافقم واقعا تربیت بچه ها آدمای با سوادی میخواد . اطراف ما هم هست همچین افرادی 😢

ممنونم بابت حرفتون دلم یکم آروم شد ، ای کاش می‌فهمیدن که چقدر آموزش ربط داره به تربیت افراد جامعه ، اونوقت هرمسی رو راه نمیدادن . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من از دهم میخوندم اما مستمر نبود وقتی ناامید میشدم میشد که مدتی نخونم اما از اواخر مهر تا کنکور اردی ...

عاقبت بخیر شی عزیزم

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
عاقبت بخیر شی عزیزم

همچنین شما عزیزم 🌷

عزیزدلم اگه راهنمایی خواستی حتما بهم بگو چندتا نکته بهت بگم فقط 

اختصاصی فرهنگیان خیلی کمکم کرد . فقط 2 ماع آخر خوندمش اما معجزه بود . خصوصا هوش رو حتما کار کن که خیلییی کمکت می‌کنه ها  ( چندتا ویدیو ببینی بعد دیگه تست هاش روون  میشه برات ) 

هوش ۶۵ زدم تعلیم تربیت ۸۴ ( زیاد تعلیم تربیت تاثیر نداره بیشتر هوش مهمه اما بازم تعلیم تربیت هم مهمه ) 

برای رشته ریاضی من تعلیم ۶۸ زدم و هوش ۴۸ تراز ۸۹۰۰ بهم داد 

همچنین شما عزیزم 🌷عزیزدلم اگه راهنمایی خواستی حتما بهم بگو چندتا نکته بهت بگم فقط اختصاصی فرهنگیان ...

عزیزم واقعا بهت نیاز دارم 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
عزیزم واقعا بهت نیاز دارم

درخواست دوستی فرستادم ،

دوست داشتی کمکت میکنم اگه بتونم و بلد باشم .