2777
2789
عنوان

چرا اینقدر اینجا پرستار و معلم رو باهم مقایسه می کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 153 پست
یاد گرفتم جواب هرکسی رو همون‌طور که لایقشه بدم یک عمر قرارع با دختر دبیرستانی های سرتخ سر کنم پس لاز ...

به نظرم اینکارو نکن، با رفتار و اصالت خودت جواب هرکس رو بده اینجوری همیشه تو بلاتکلیفی این هستی که طرف مقابلم میخواد چجوری رفتار کنه که منم تنظیم شده با اون رفتار کنم

شما الگوی دانش اموزایه این مملکت هستین پس اجازه بدین این الگو برداری درست انجام بشه

من خودم جدیدا دارم کتاب تکه هایی از یک منسجم رو میخونم که واقعا در این زمینه کمکم کرده به شما هم پیشنهاد میکنم مطالعه کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره منم دیدم ولی متأسفانه جوابی ندادم ایشون حقو ب خودش میداد و نمی‌شد با منطق قانعش کرد

ایشون فقط یه عقده نسبت به معلم ها داشت وگرنه هیچ ربطی به کار اداریش نداشت مگه کار اداری ایشون رو معلم می‌بایست انجام بده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وااای سلاااام 😍من ترم یکم تازه البته 😂

گلی ترازت چند بود و از کی شروع کردی به خوندن

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
بحث درس خوندن نیست بحث اینه که جفتشون هم پزشک هم پرستار هم معلم برای این جامعه به قدر خودشون زحمت می ...

درسته حرفتون من خودم پرستارم الکی نگفتم پزشک چون بالاخره تو بیمارستان دیدم چه سختی هایی میکشن مخصوصا رزیدنتهاش رد کردن مراحلش وحشتناکه 

پرستاری هم قبولیش و کارش سخت تره از معلمی 

بحث بی ارزش بودن کارشون نیست همون دکترم از صدقه سر معلم خوب دکتر شده 

اینا بحث سطح اجتماعی و پرستیژ می‌کنند که خب معلومه هیچ کدوم پزشک نمیشه چون واقعا سخت‌ی میکشه و حقشه 

دلیل بر بی فایده بودن مشاغل دیگه نیست 

آره اون یکی برادرم کارشناس بیهوشی ۷ سال سابقه ۱۳ میگیره بخدا

سیسی ما که پرستاریم بهتز میدونیم یا شما که داداشت هوشبره؟ 

شاید نخواد حقوق واقعیشو به کسی بگه😂😂😂

الان خدماتی ۱۳ میگیره جانم

به نظرم اینکارو نکن، با رفتار و اصالت خودت جواب هرکس رو بده اینجوری همیشه تو بلاتکلیفی این هستی که ط ...

خوشم اومد ازت 

با توجه به تاپیکات و اینکه قرارع کنکور زبان بدی ؛ کمکی خواستی خوشحال میشم... 🌺

حتما میخونمش 

من پاره‌‌وقت زبان تدریس می‌کنمیه کلاس دو نفری دارم هر دو تا نقص توجه/بیش‌فعالی دارندیوانه شدم از دست ...

من ۳۰ تا دانش آموز دارم هیچکس نمیدونه از هشت صبح تا ۱ ظهر با سی تا پسر بچه شر و شیطون و بیش فعال و دارای نقص توجه چه فشاری به اعصابت میاد امروز از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ آنلاین بودیم بخدا نصفشون حتی به خودشون زحمت ندادن در کلاس مجازی شرکت کنن و حاضری بزنن من این شغل رو با عشق و اعتقاد انتخاب کردم تمام دانش آموزانم رو با هر عیب و نقصی دوست دارم و از جونم براشون مایه میذارم انتخاب خودمم بوده این شغل وگرنه میتونستم داخل آزمایشگاه پاتولوژی کار کنم ولی این حجم از بی مهری ها و توهین ها به شغلم واقعا درد آور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خوشم اومد ازت با توجه به تاپیکات و اینکه قرارع کنکور زبان بدی ؛ کمکی خواستی خوشحال میشم... 🌺حتما می ...

قربانت، منم قلبا برای معلمایه باسواد و بافرهنگ احترام قائلم

ممنونم ازت، من هدف اصلیم کنکور دیگه ای هستش ولی ممنونم بابت کمکت🙏🏻🌸

پرستاری کارش سخت تره امااا قبولی معلمی سختتره

فرهنگیان از رشته هایی مثل ریاضی و انسانی راحت قبول میشی از تجربی آره سخت میشه کمی 

و تو مناطق کم برخوردار راحت تر قبولی معلمی تو شهرای بزرگ نه ولی در همه حالش پرستاری بدتره قبولیش وباید زیاد بخونی مخصوصا دانشگاه به درد بخوری مثل بهشتی و تهران

خیلی جالبه همیشه تو تاپیکا حقوق معلم و پرستار یه اعداد عجیبیه یکی میگه 12 میگیرن یکی میگه بیست به بالا یکی اومده بود میگفت سی چهل تومن،فک کنم هر مدرسه و بیمارستانی با اون یکی حقوقش فرق داره،کشور عجیبیه 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40