2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 123 پست
واقعا ۷ذسالهههه خانوادش بی احترامی کردن باز دلم سوخت برا اینی که آدم حسابم نمسکنه خرم

هرچه زودتر بکش بیرون ازاین رابطه سمی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کی گفته دختر باید خوشگل باشه؟؟؟الان همه دخترای اطراف شما خوشگلن؟؟ پس کسی که قیافه معمولی داره یا پای ...

اره خوشگلن فقط توشن من زشتم که هیچ پسری سمتم نمیاد

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیک می چیه یچیزی یادگرفتین هی تکرارمیکنینماهم گفتیم باید روبقیه چیزا زوم کنه نه صرفا ماشینش کی گفته ...

خب میگم هر دختری یه معیاری داره همونطور که هر پسری یه معیار داره

چطور پسر بیاد بگه اسکینی یا توپر یا فلان معیارمه کسی چیزی نمیگه ولی دختر بگه ماشین معیارمه میشه اهن پرست؟

دوست پسر من پراید داره کارگره واقع مالی ما خیلی بیشتر از اون پسره کلی بهم بی احترامی میکنه محل سگ به ...

باور کن این که گفتی نامزد بود باید میزاشتی کنار الان که دوست پسر هنوز باید همون اول مات میکردی با هبچیش کاری ندارم فقط اون بی احترامی وبی محلیش واقعا رو مخ عمرتو واس هرکسی تلف نکن

نه 

نامزد من خونه هم نداره

ی ماشین داره که انچنان هم نیست 

شغلشم خوبه 

ولی درکل متوسطه

هیچ توقعیم ازش ندارم😐

حتی طلا نخاستم ازش 

بعد شما بخاطر ی ماشین؟؟؟ 

ی مدت نیستم، قلبم خیلی شکسته:)دعا کنید حالم زودی خوب بشه برگردم نی نی سایت🫠💔

نه نامزد من خونه هم ندارهی ماشین داره که انچنان هم نیست شغلشم خوبه ولی درکل متوسطههیچ توقعیم ازش ندا ...

شما چون عاشقشی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

عه پس چرا من با کسی که نه ماشین داشت نه خونه نه شغل درست حسابی چهره ام معمولی ازدواج کردم فقط چون دوسش داشتم. البته خدارو شکر الان به لطف خدا و قناعت صاحب حداقل ها شدیم خونه ماشین شغل خوب.

زانتیا که خوبه چشه مگه

عزیزم مال ثروت نمی‌گم بده اتفاقا الان که دستمون به دهنمون میرسه بیشتر متوجه میشیم چقدر پول خوبه اما همه چی نیست 

مال ثروت یه روز هست یه روز نیست

معیارتو عوض کن

باور کن این که گفتی نامزد بود باید میزاشتی کنار الان که دوست پسر هنوز باید همون اول مات میکردی با هب ...

اره قصد دارم تموم کنم اما پام جلد نمیره زبونم بستس نمی‌دونم چراااا