2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 194 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو خداتو شکر کن جای عشق پسر عمه من نیستی فقط 

از سال 97 دوست بودن 

دو ماه دیگه خواستگاریشون بود چادر عقد و نشون رو هم خریده بودن

ساعت 10 صبح تلفنی با هم حرف میزدن 11 پسر عمم فوت میشه

دختره داره روانی میشه🥲

عزیزم لیاقت نداشته اینطوری میکنه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

من فقط وابستش نبودم من واقعا عاشقشم خیلی دوسش دارم خودشم میدونه من چقد دوسش دارم

چند سالته؟

من20سالمه و دوسال پیش تو اوج خریتم با یکی دوسال دوست بودم  ولی خب جداشدیم به خواسته من  چون اگه قرار بر ازدواج باشه که چند ماه هم برای اشنایی کفایت میکنه. همشون همینن دروغگو وحقه باز. 

توهم چند سال دیگ به حال این روزات افسوس میخوری که کیو دوست داشتی  پس بیخیالش  سعی کن خودتو با درس  هنر یا هرچی دوسداری مشغول کنی

دلیه کدوم دل شما اقایون تا همه چی علنی نشه و برای یکی خرج انچنانی نکنید و مهریه سنگین پاتون نباشه مف ...

آره بشین تا الان دیگه مهریه ساده اصلا کسی قبول کنن وای به حال سنگینش 😂😂😂

دقیقا بخاطر این توهمات الان آمار ازدواج با طلاق برابری میکنه...

بخدااا همونقدر که  پسر خیانتکار و بد دیدم خانم هم دیدم...

پس تکلیف اون خانم های تیغ زن و کسی که با مهریه کاسبی میکنه چیه؟؟ 

آدمی که ذات و دلش پاک باشه دنبال بهانه نیست خودشو آلوده بکنه...

دارم میبینم با همین مادیات و اینکه امثال تو تعهد رو به پول و یک تیکه کاغذ میبینید جامعه چه بلایی سرش اومده...

وقتی خودتون به چشم مادیات به خودتون نگاه میکنید و به چشم کالا نگاه میکنید انتظار داشته باشید مثل همچین چیزی باهاتون رفتار بشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کی گفته همه همینن؟مگه مرد عاشق کم دیدم؟مگه کار یه ماه دوماه ده ماه یهس اله که بگم خالی میبست من بیشت ...

خب چون قابل پیش بینی نیستن نباید دل بست دیگه...الان که فهمیدی لاشیه...

خاک تو سرش

ته نامردیه

هیچوقت حتی تو ذهنم بهش توهین فحش ندادم

من اونو خیلی دوسش داشتم خیلییییی بیشتر از جونم میخوامش حاضرم هرکاری کنم ولی کنارش باشم

ولی با اینحال خیلی کثافته خیلی عوضیو نامرده

هیچوقت نمیبخشمش

رابطمون مشکلی نداشت بگم با دلیل رفت هیچوقت بحثی نداشتیم

همینطوری بی دلیل و این داره ک... میسوزنه

خب چون قابل پیش بینی نیستن نباید دل بست دیگه...الان که فهمیدی لاشیه...

هیچوقت‌ رفتار بدی ازش ندیدم همیشه فکر میکردم خیلی ادم خوبیه واقعا بود هیچوقت باهام بد حرف نزد هیچوقت باهم بحثی نداشتیم

اگه خاطرات بدی داشتیم همونا میتونست باعث بشه از دل بکنم

ولی وقتی به هرچی فکر میکنم خاطرات خوبهبیشتر قلبم از رفتنش میسوزه

ببین کسی تورو بخواد ۵سال صبر نمیکنه 

من خودم به شخصه با یکی‌ دوست شدم انقدر‌منو میخواست که بعد ۵ ماه امد خاستگاری با اینکه هزارتومن پول توی جیبش نبود شاید باورت نشه اما پول دست گل خاستگاریشو از ابجیش‌ قرض گرفته بود

رفت که رفت به درک بعضیا با رفتناشون جا براخوبا باز میکنن

اون واقعا خوب بود کاش ازش بدی میدیدم تا میگفتم اینکه اینطوری بود بدرک که رفت

هیچ ادمیم نیست جای اون بیاد هیچ ادمیم نمیخوام جای اون بیاد