2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 194 پست
چقدر پسرا بی احساس شدن

نمیدونم هنوزم که یادش میافتم دستم عرق میکنه استرس میگیرم یعنی اون موقع هایی که میخواستم ببینمش یواشکی کف دستام عرق میکردم از استرس دلم درد میگرفت تنها چیزی که ازش برام موند یک قلبم زخم خورده و عرق کردن دستام چون اونم موقع که استرس میگرفت دستاش عرق میکرد

ادمی که میخوایی باهاش ازدواج کنی و تصمیمتون جدیه نامزدهمیفهمی؟

تا وقتی خاستگاری نیامده باشه نامزد حساب نمیشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم حرف مردارو باورمیکنین؟؟هنوزم روحرفاشون حساب بازمیکنین؟؟هنوزم بهشون اعتمادمیکنین؟؟مردا همینن همشون همچین موجوداتی هستن که پنج سال که سهله ده سالم باهاشون بوده باشی یهو ممکنه بی دلیل غیبشون بزنه..دل نبندین آقا جان د ل ن ب ن د ی ن تماااااامممم

درکت میکنم خیلی خیلی زیاد همشو گذروندم دختر نباز خودتو پیام ندی ها پس غرورت چی؟ ها؟ پس تو چی؟ اگه ذر ...

من خیلیییی دوسش دارم و خیلییی وابستشم

اون یکاری کرد باور کنم همیشه هست همیشه میمونه

نباید اینکارو باهام میکرد

اگه قصدش رفتن بود چجوری انقد ادعای عاشقی کرد؟

میفهمی چی میگم؟من باور نمیکنم من پنج سال چیزای دیگه ای تو مغزم فرو‌کردم تو این یه هفته همه چی عوض شد و‌من باور نمیکنمممم ای همون ادم باشه

بهتر شما میفهمم....ولی این جماعت این مسئله رو نمیپذیرن...براشون بین کلمه دوست پسر تا نامزد میلیون ها ...

دلیه کدوم دل شما اقایون تا همه چی علنی نشه و برای یکی خرج انچنانی نکنید و مهریه سنگین پاتون نباشه مفت نمی ارزه دلتون

استارنر با توجه به تاپیکاش رابطه کامل هم داشته

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

هنوزم حرف مردارو باورمیکنین؟؟هنوزم روحرفاشون حساب بازمیکنین؟؟هنوزم بهشون اعتمادمیکنین؟؟مردا همینن هم ...

کی گفته همه همینن؟مگه مرد عاشق کم دیدم؟مگه کار یه ماه دوماه ده ماه یهس اله که بگم خالی میبست من بیشتر از خودش میشناسمش

چرا نباید حساب میکردم؟از کجا باید میدونستم لاشیه؟

من خیلیییی دوسش دارم و خیلییی وابستشماون یکاری کرد باور کنم همیشه هست همیشه میمونهنباید اینکارو باها ...

عزیزم بعضی از پسرا کارشون وابسته کردن دختراس 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چرا ادما انقد کثیفن؟چرا ماه پیش فکر میکردم دوسم داره و هیچوقت نمیره و الان همچین بلایی سرم اورد؟من ن ...

راهی نیست باید دورشو بگذرونی  اولش گریه و افسردگی بعد کم کم بهتر میشه بعدش خودت خدارو شکر میکنی ادم پسفطرت مزخرف از زندگیت  رف