2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 195 پست
ته نامردیههیچوقت حتی تو ذهنم بهش توهین فحش ندادممن اونو خیلی دوسش داشتم خیلییییی بیشتر از جونم میخوا ...

من باعشقم ازدواج کردم برام میمیره هااا یعنی هرکی میبینه حسرت میخوره میگه این چقدر عاشق زنشه جلوی همه عشقم عشقم از دهنش نمی افته من به اسم صداش میکنم روم نمیشه ولی بهم خیانت کرد ..این تازه شوهرمه دوس پسرم نیس میدونی شوهرت بهت خیانت کنه صدبرابر دردش بیشتره اگه دوس پسر بود همون روز پرتش میکردم از زندگیم بیرون

هیچوقت‌ رفتار بدی ازش ندیدم همیشه فکر میکردم خیلی ادم خوبیه واقعا بود هیچوقت باهام بد حرف نزد هیچوقت ...

اره میدونم خوشی زده زیر دلش این احتمال زیاد برمیگرده اما ازدواجی نیست واسه دوستی برمیگرده واگرم باهات ازدواج کنه بهت از الان بگم خیانت میکنه عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کسی تورو بخواد ۵سال صبر نمیکنه من خودم به شخصه با یکی‌ دوست شدم انقدر‌منو میخواست که بعد ۵ ماه ...

شرایط ما خیلی فرق میکرد

و اره این حرفتم قبول دارم

میدونم منو نمیخواد میدونم دیگه دلش تنگ نمیشه دیگه برنمیگرده اگه میخواست نمیرفت 

ولی خب نمیدونم چطوری توضیح بدم

اون همیشه جوری رفتار کرد که من یه درصدم شکی تو دوس داشتنش نداشتم

هیچوقت باهم بحث نکردیم هیچوقتتتت باهام بد حرف نزد هیچوقتتت برای همین باور نمیکنم

استارتر صبر کن برمیگردهخودت رو نبازفقط اصلا پیگیرش نشواون بلاک کرده تو بلاک نکنبرمیگرده

بخدا برنمیگرده

ببین یه ماه تموم خواهش و التماس که من دوستت دارم ازت خوشم اومده بیا باهم باشیم

هر روز دوباره خواهش و التماس که بیا ببینمت دلم برات تنگ شده دوست دارم کنارت باشم

منم دوسش داشتما ولی هیچوقت دل خوش نکردم به بودنش گفتم این ادم هرچقدم ادعاش بشه باز ادم موندن نیست

یهو شروع کرد حرف از ازدواج زدن

من باززز گفتم ک صشر میگه پسرا هموشن همینن

ولی سه سال تمام حرفشو عوض نکرد همش از ایندمون باهم اینکه چیکار کنیم حرف میزد

خیلی جدی!

بعد دو ماه پیش پرسید چرا خواستگاراتو رد میکنی؟😕

همون ادمی که بهش میگفتم خواستگار دارم مثه بچها بغض میکرد

دوباره همه چی عادی با من خوب بود

هیچوقتتتتتت باهام بد حرف نزد هیچوقت باهم قهر نکردیم به جز اولای رابطمون

بعد فکر کن تو مطمئنی این هست دیگه نمیره 

یه دفعه بیاد بگه نمیخوامت هرچیم گفتم از سر دلسوزی و ترحم بود میترسیدم ولت کنم حالت بد شه😕من میخوام تنها باشم توهم فرامومش کن

بعد کلی حرف زدن بگه نه پشیمون شدم اون موقع یهو مغزم قاطی کرد

دوباره یه هفته بعد بیاد بگه ما بدرد هم نمیخوریم

تو یه هفته بهش بگی بیا اگه مشکلی هست درستش کنیم هرکار تو بگی هرچی تو بخوایی همه جوره تلاش میکنم بمونی بگه نه و بره و بلاکت کنه

اگه از اول رابطتون مشکل داشت با بحث داشتین

یا اصلا هرچی اینطوری شوکه نمیشدم الان هنوزم باور نمیکنم یه دفعه بیرحم شه

کسی که دلش به موندن نیست بزار همین اول راه بره

بعد پنج سال ادعا و میخوام بمونم و نمیزارم تو بری و بعد اینکه مثه سگ وابسته شدی و عاشقی اونم از جونت بیشتر فهمیده منو نمیخواد؟

قبلش‌ کجا بود که پنج سال از زندکیم با یه ادم اشتباه تباه نشه

اون اگه بگیر بود یسال برای اشنایی کافی بود

بحثمون اشنایی نبود

اصلا شرایطشو نداشتیم

دو سال اول همش بخث و قهر و دعوا داشتیم که طبیعی بود یه مشکلایی تو رابطمون بود دو سال رفت سربازی

تو این یه سال از این شاخه به اون شاخه پرید کو پول؟

اگه بگیر نبود نمیگفت میگیرم که من دل خوش کنم به بودنش

کم خواستگار رد کردم؟:(

چرا اینقدر غیرعادی بنظر میاد؟؟؟ خب اصلا دلیلش چیه یهو بیاد بگه خداحافظ؟

کاش منم میدونستم

کاش

یهو اومد گفت من خیلی دلم میخواد تنها باشم رابطمون تکراری و دچار روزمرگی شده دیگه حسی ندارم خانوادهامون هیچوقت نمیزازن ما به هم برسیم

فراموشم کن

به همین کصشری

اگه بگی برگرد برنمیگردهولی اگه یه جوری رفتار کنی که انگار برات مهم نیست خودش مثل چی برمیگرده

دیگه این اپشن برا من قفله

اون اصلااا علاقه ای نداره برگرده

به جز این خیلیم خوب میدونه من مثه سگ برام مهمه

میدونی الان بدون اون دارم جون میدم

باورت میشه؟میدونه اصلا حالم خوب نیست و دارم دق میکنم ولی بلاکم کرد

چقددددد نامرد

کاش منم میدونستمکاشیهو اومد گفت من خیلی دلم میخواد تنها باشم رابطمون تکراری و دچار روزمرگی شده دیگه ...

یه پسر معمولا اینجوری نمیکنه الکی دختر دیدم ولی پسر نه!!!

عجب

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بی دلیل رف؟ کسی دیگ رو ندارع؟

میگه شدیدا دلم میخواد تنها باشم رابطمون تکراری و بی فایدست ما بدرد هم نمیخوریم

منو فراموشم کن سعی کن پیشرفت کنی😂

همه پسرا موقع رفتن چی میگن؟همونارو گفت

ک صشر گفت

دخترا شما ک این همه تجربه دیدین و شنیدین چرا ول کن دوعس پسر نیستین؟؟؟اگرم انتخاب میکنین دیگه این اعت ...

چقد ادم عوضی هستی

توهم همجنس همونایی دیگه تعجبی نداره

خیلی تجربه دیدم و شنیدم از پسرایی که مردن لاشی نیستن پای یکی میمونن الکی ادعای عاشقی نمیکنن فهمیدی؟

من انتخاب نکردم اون انتخاب کرد و رو تصمیمش پافشاری منم بهش اوکی دادم ولی نگفتمم بیا منو عاشق خودت کن و از هر روشی برای وابسته کردنم استفاده کن بهم بگو ما تا اخرش مال همیم بعد یهو بی دلیل ولم کن

بعد اینکه یه دختری ولت کرد دلم میخواد هیچ اعتراضی نکنی انتخاب خودت بوده و تمام