2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 146 پست
دلیه کدوم دل شما اقایون تا همه چی علنی نشه و برای یکی خرج انچنانی نکنید و مهریه سنگین پاتون نباشه مف ...

کاش طبیعت مارو‌ با این موجود ناشناخته دوپای عوضی جفت نمیساخت که عاشقشون بشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش طبیعت مارو‌ با این موجود ناشناخته دوپای عوضی جفت نمیساخت که عاشقشون بشیم

عزیزم نمیخوام نصیحت کنم بیخیال حالت الان خوب نیست فقط فراموشش کن پیگیر هم نباش اگه خودش هم اومد دیگه جوابشو نده اونی که یبار رفته راهو بلده سعی کن برای خودت یه کار سنگین پیدا کنی که خسته شی یا یه کاری که تایم ازاد نداشته باشی به مرور عشقش کمرنگ میشه چون با وابستگی هم قاطیه🫂

چرا ؟!

چون اگه دوسم داشت نمیرفت

بخاطر خواهشایی که مردم میموند

انگار هیچی جز تنها بودنو نبودن من نمیخواست

این ادم چجوری برگرده؟

با اینکه میتونم یه کتاب از علاقش به خودم و حرفا و رفتارایی که هیچکس با وجودش فکر نمیکرد این ادم منو ولم کنه بنویسم

ولی اگه بخواد برگرده اصلا نمیرفت

برو خداتو شکر کن جای عشق پسر عمه من نیستی فقط از سال 97 دوست بودن دو ماه دیگه خواستگاریشون بود چادر ...

وای نههههه

چرااااا فوت شد؟

وای چقد بد🥺

اره دختره روانی میشه بیچاره🥲

بعلههه پسره ده تا دوس دخترداره با یکیشم که ازهمه به نظرش بهتره وپاکتره تهش ازدواج میکنه واون نه نفره ...

ببخشید ولی ک صشر

کی میتونه ده تارو باهم هندل کنه؟قاطی نکنه باهم لو نره و انقد لاشی باشه

تازه اه اون نه تا گه میزنه تو زندگیشون

چند سالته؟من20سالمه و دوسال پیش تو اوج خریتم با یکی دوسال دوست بودم ولی خب جداشدیم به خواسته من چو ...

۲۲

من خیلی دوسش دارم چجوری بگم:((

اگه یه ادم با قیافه و قدوهیکلو پول و عشق بیشتر پیداشه من مثه احمقا همینو میخوام

برو بابا خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه وایب یه پسر بچه پونزده ساله میده حرفهات

آره تو راست میگی شما حرفاتون از همونم کمتر میزنه 😂😂

بیشتر از اینم علاقه ندارم وقتمو باهات تلف کنم

موفق باشی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یا باید دوست دختر خودشو بگیره یا دوست دختر رفیقشو خودش‌ضرر کرده

اهوم من قبل اون با هیشکی نبودم

با خودشم نفهمیدم چیشد بخدا انگار قسمت بود

بره با هرکی من نمیبخشم

این از اون پسرا نبودنمیدونم چش شد یهو

هیچوقت با اطمینان حرف نزن اون اگه واقعا تورو میخواست هیچوقت بهت دست نمیزد هیچوقت پسر اگه واقعا عاشق باشه عشقشون میبره خونه بخت نه خونه خالی روی تخت ببین من ۲سال با یه پسر بودم بهم پیشنهاد داد منم گفتم نه اونم گفت خدافظ اگه توام نمیذاشتی بهت دست بزنه زودتراز اینا رفته بود

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ببخشید ولی ک صشرکی میتونه ده تارو باهم هندل کنه؟قاطی نکنه باهم لو نره و انقد لاشی باشهتازه اه اون نه ...

انقدر پسر هست که چند نفر باهم نگه داره به همه قول ازدواج بده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.