2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 194 پست
موافقم.اگه یه نفر قصدش ازدواج باشه که این همه سال نمیمونه.احساسات برشون غالب میشه و طرفم ادم نیست که ...

هیچ‌ ربطی نداره به اینکه چند سال باهمین نمیشه برای همه رابطها یه نسخه یکسان پیچید

من خیلیارو دیدم بعد چندین سال دوست بودن ازدواج کردن

ممکنه دوباره برگرده

من میگفتم امکاااان نداره بره و منو خیلی دوسم داره

ولی حالا که رفته با اینکه اینارو میدونم یه درصد احتمال نمیدم برگرده

منو فراموشم میکنه

یکی دیگه رو جایگزینم میکنه

به همین سادگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر حس تو رو من کاملا درک میکنم چون یکسال تازه من با یکی دوست بودم اون فقط آزارام میداد شخصیتمو خ ...

شرایط روانشناس ندارم ولی چرا بعضیا انقد عوضینننن

باورم نمیشه اینا انسان نیستن حیوونن

[QUOTE=364564820]من میگفتم امکاااان نداره بره و منو خیلی دوسم داره ولی حالا که رفته با اینکه اینارو میدونم یه درصد ا ...[/

حالا بکارتت سالمه یا ن؟ اکه ن ازش شکایت کن تا حالشو بگیرن

خدایا بیا و.بغلم کن
بهتر شما میفهمم....ولی این جماعت این مسئله رو نمیپذیرن...براشون بین کلمه دوست پسر تا نامزد میلیون ها ...

خب هیچوقت جوری رفتار نکرد که من حس کنم بهم تعهد نداره یا دوستم نداره

شما دوست دختر داشتی؟اگه میدونستی دنبال یه رابطه زود گذری هیچوقت کوچیکترین حرفی از اینکه تا همیشه پیششی و شرایطش پیش بیاد حتما ازدواج میکنی زدی؟میشه یه ادم انقد نامرد باشه که همچین دروغایی به طرفش بگه چون حرفه مفتو همه میتونن بزنن؟

اگه اینکارو نمیکرد واقعا راحتتر کنار میومدم هرشبمو با تصور ایندم باهاش صبح نمیکردم

میدونستم رهگذره خودمو رها نمیکردم تو این رابطه که وابستش بشم و بگم بدرک این ادم که موندنیه مشکلش چیه

هیچ‌ ربطی نداره به اینکه چند سال باهمین نمیشه برای همه رابطها یه نسخه یکسان پیچیدمن خیلیارو دیدم بعد ...

بله درست میگید.درصدیش برمیگرده به شرایط دو طرف.ولی باید عاقلانه تصمیم گرفت.شما الان 5 سال عمرتون تلف اون طرف شده.به هرحال 5 سال ادم با سنگم حرف بزنه نرم میشه

اره ربطی به این چیزا نداره از این موردا زیاد دیدمشاید واقعا شرایطشو ندارن

ولی عزیزم دوران دوستی اصلا نباید باهاش رابطه برقرار میکردی باید تشنه نگهش میداشتی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

هیچ دلیلی برای رفتنش نگفت؟ببین خیلی سخته آدم غرور داره میدونم ولی اگه واقعا همت چیزش خوب بود با شمار ...

چرا گفت

اولش گفت میخوام تنها باشم بعد گفت ما نمیتونیم ازدواج کنیم بی فایدست و به پوچی رسیده رابطمون بعد گفت همه چی تکراریه خسته شدم ازت رابطمون دیگه هیجان و جذابیت نداره بیشترم میگفت نیاز به تنهایی دارم 

همه چیزش خوبه🥺از نظر ظاهری قیافش معمولیه روبه خوبه ولی مهم اینه به دل من خیلی نشسته:(قدش معمولیه هیکلش معمولیه ولی من عاشق همه چیزشم

واقعا مهربون بود و با محبت اخلاقش خوب بود هیچوقت باهام بدحرف نزد هیچوقت نگفت بالای چشمت ابروعه همیشه صبور بود منم خیلی عاشقشم فکر اینکه دیگه بغلش نکنم دستاشو نگیرم باعث میشه قلبم سنگین بزنه دلم یجوری میشه خیلی دلم میگیره من خیلی وابستشم یه ساعت نبود دلتنگ و کلافه میشدم هیچی نمیخواستم جز بودنش صدتا ادم دیگه رو باهاش عوض نمیکنم

ولی من صدبار خواستم نره

هزاربار گفتم باشه برو یه مدت تنها باش ولی کات نکنیم

وقتی برگشتی پایه هرکاری باهات هستم هرجا بریم هرکاری بکنیم بهمون خوش بگذره همه تلاشمو میکنم هرچی تو بخوایی همون شه اصلا

گفت نه هیچ راهی نداره بمونم

بعد سرد رفتار کردم شاید بترسه که از دستم بده و پشیمون شه شاید سرسوزن ترس تو دلش بیوفته

شبش گفتم برم

ولی اصرار که باهم بریم بخوابیم بهم مثه هرشب شب بخیر بگو و‌ عزیزم بگو حس کردم شاید واقعا ترسیده از رفتنم ولی صبح باز اومد صمیمی چت کرد میخواستم ببینم قصدش چیه واقعا

گفتم مگه نگفتی بزار برم؟گفت کجا برم

گفتم خودت گفتی دگ نمیخوامت بزار برم ولی نمیدونم کجا میخواستی بری

گفت راست میگی خدافظ بعد تا خواستم جوابشو بدم دیدم بلاکم:)خداخواسته رفت:)

نمیدونم هنوزم که یادش میافتم دستم عرق میکنه استرس میگیرم یعنی اون موقع هایی که میخواستم ببینمش یواشک ...

🥺💔من نمیتونم

من زندگیمو بی اون نمیخوام کاش بمیرم تموم شه